Snimak dronom: Notr Dam se probudio u pepelu (VIDEO)

video photo 90

Čuvena katedrala Notr Dam u Parizu je, nakon što ju je zahvatila vatrena stihija, spasena. Stravične slike sinoćnjeg...

 • The_Mark 

  Jel preziveo Kvazimodo???

  Odgovori
 • Firga 

  Lepi Notrdami lepo gore.

  Odgovori
 • Firga 

  Dokle vise o Notrdamu?

  Odgovori
 • Dejan Pavlovic 

  Samo da nam ne uvedu samodoprinos za obnovu katedrale.

  Odgovori
 • Firga 

  Uvesce.

 • Ja 

  Slazem se sa tim da se Francizi nisu obazirali kad su nase svetinje paljene na Kosovu, ali ni ne razumem one koji likuju nad tim sto je izgorela izmedju ostalog hriscanska katedrala.Bilo kako bilo u njoj su izgorele neke veoma vazne stvari i predmeti koji su veoma vazni za hriscanstvo u celini,jer kako bilo koji hriscanin moze da likuje nad pojavom da gori krst ili sto kazu da su izgoreli klinovi kojim je razapet Isus Hrist.Razmislite malo o tome pre nego sto krenete da likujete.Sustina hriscanstva kao religije i jeste prastanje.

  Odgovori
 • Dobar, loš, zao 

  pa neznam ko je to rekao, bog sigurno nije, neki pop mozda. Prastaj kad volis. Bolje ne gresti da do prstanja ne dodje. Nas narod ima izreku: "Kada se kolac jednom presece nikad se ne sastavi " tako da prstanje ne pomaze kod zaboravljanja.

 • Деда Обрен из НТ 

  Није морао

  Odgovori
 • Vukosava 

  E koliko su manastira, crkava i džamija porušilia, a tek nedužne dece pobili.

  Odgovori
 • []Капетан Србија[] 

  Шта се примате око катедрале.А наше цркве и манастири када су горели на Косову и Метохији!тад нисам нешто чуо Французе,да нас сажаљевају!!!

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Jel osigurano?

  Odgovori
 • Firga 

  Da.

 • Miroslav 

  ....sve je postalo pepeo i dim.....

  Odgovori
 • Budalanakv2 

  Jedna *udaletina se danas baš zanela pisajući komentare, kao da nije očigledno da je ista osoba uprkos različitim nadimcima. S takvima se uopšte ne vredi raspravljati, pustiš ih njihovoj sudbini ionako je već dovoljno strašna, živeti sa takvim mozgom jaoj. Što se tiče katedrale, neki je gledaju kao verski objekat, meni je to malo bzvz jer ne smatram Francuze za religiozne ljude... Više je istorijski objekat i iz tog razloga mi je žao što se ovo dogodilo.

  Odgovori
 • Realno 

  Zasluzili su....i mnogo više...

  Odgovori
 • Nikola 

  Kako li je to bit musliman?

  Odgovori
 • SKANDALČINA 

  Gradonačelnik Blajburga....“Mi protiv održavanja takvog okupljanja u spomen na stradale nemamo apsolutno ništa, baš kao niti protiv održavanja mise, te je Grad Bleiburg pripomogao tome da se na toj poljani umjesto križa koji je nekad stajao, podigne pravi spomenik....

  Odgovori
 • Veru za večeru 

  Evo najbolji komentar sa interneta o Srbima koji se obrću "kako vetar duva"! U 7veku izdali slovensko višebožje i pokatoličili se kod Rimskog Pape u 11veku se popravoslavili i prodali veru za večeru Vizantiji u 14veku kad su pokoreni od Osmanlija beži u muslimane u 19veku posle pada Osmanskog carstva se opet popravoslaviše iz islama i porušiše džamije u 20veku kad je došao Hitler beži u katolike a 91g iz satanistička SPC ih dizaše od Adama i Eve do Nebeske srbije a eto sada i dalje krivoslave iz inata iako to jako dobro znaju...PA KAKAV JE TO PROKLET NAROD BOŽE DRAGI? Znate li da je beogradska Skupština, izgrađena na temeljima Batal džamije, koja je bila velika kao i Aja Sofija u Istanbulu to je dokaz koje su vere bili Beograđani? Telegraf.rs OVO NISTE ZNALI: Na mestu Narodne skupštine nekad je bila džamija! Ovo je priča o njoj. Beograd i okolica su do WW1 imale preko 200đžamija a posle rata su sve muslimane na silu popravoslavili ili ubili ili proterali u Albaniju i Kosovo pa se eto polako vraćaju: Sandzakpress.net Gdje su 217 džamija u Beogradu? dialogos.ba/2016/08/23/historijat-217-srusenih-beogradskih-dzamija/ Inače prvu džamiju u Zagrebu je napravio verovali ili ne baš poglavnik Ante Pavelić(41g u NDH) jer su Bošnjaci kako se zna “cveće hrvatskog naroda” a ona je sada muzej a sadašnja džamija u Zagrebu je napravljena tek 1987g.

  Odgovori
 • Firga 

  Ne mlati.

 • Sara 

  Bice da niste Srbin, ili ako jeste, onda prezirete svoj narod

 • SoloDrinker 

  sva sreća pa se informišeš preko žute štampe o srbskoj istoriji...

 • Marko 

  To verovatno važi za tvoju porodicu to je prepostavka.U vreme turaka srbi nisu živeli u gradovima , turci iz BG proterani su zajedno sa rajom i sa njima srušene sve dzamije.Veru pravoslavnu očuvali smo zahvaljujući crkvi a nezavisnost od Rimokatolika je naša snaga a ne slabost.

 • Вук са Дрине 

  Srbija je večna, srbine islamske veroispovesti!

 • NEznanje 

  Lagali te ti što su te učili o Srbima. Ima u Srbiji način za čuvanje RUKOM PISANE ISTORIJE.....vekovima, sa kolena na koleno. Spokojno draga srpska deco. Znamo ko smo i šta smo. Ovi što moranu da lažu i o svojoj i o tuđoj prošlosti i da izvrću sadašnjost dabi opravdaliržnju...Nisu važni. Ma kako da nas je malo, uvek smo većina sa Bogom. Za Notr dam mi je iskreno žao. I žao mi je koliko ne shvataju šta su uradili sami svojoj svetinji duhovno mnogo pre jučerašnjeg dana. I drago mi je što svet plače nad uništenom svetinjom. I zauvek cei biti žao što su bili ravnodušni dok su gorele naše i svetinje drugih naroda

 • LGBTĐ 

  Nikakav genocid ni sveta voda posle gej parade ne može ovo da očisti i izbriše! Zašto se ovo, ne zna i ne sme da se uči u srpskoj istoriji, jer prvo su Srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa su posle morali i Srbi Đojleni: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA www.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd ....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije..... E tako će opet biti za arapske šejke i albansku mafiju i bogate migrante.... A eto opet se hrvati ko nekada u Austrougarskoj i sada spojili sa svojom Evropskom katoličkom braćom u EU i opet će gledati kako muslimani porobljuju i gaze i guze njihovu izdajničku i genocidnu i krivoslavnu srpsku "braću" ma bar tih po analizi gena 33% Južnih slovena-hrvata u Srbiji? ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?

  Odgovori
 • Firga 

  Zar treba ista reci?

 • ddt 

  samo cekam da se uvedu serijatski zakoni lokalno npr. novi pazar joj tebra al ce se vracati staroj veri. znaci no muzika,mobilni,internet,alkohol,kladze... TOGA SE OVI NASI BOJE VISE OD ICEGA haha.serijat VAS ceka.

  Odgovori
 • Pazarac 

  Srbi kad uzmemo svet, niko vas nece dirat. Uvescemo Serijat i sve pobit ko prekrsi neki zakon ili u uradi neko zlo. Svaki muskarwc ce zenit po 4 zene i bice pravedan. Niko vas dirat vise nece.

  Odgovori
 • Serbia forever 

  Kako nas niko dirati neće, kad pretiš ubijanjem? Dok vas ne bude 5-6 puta više, ne treba strahovali, jer ste jaki samo kad vas ima 5-6 puta više!?

 • SVETSKA SENZACIJA 

  Hrvati na arheološkom nalazištu kod Bojne na granici sa RS našli kosti svog kneza iz 8veka i zlato i srebro i druge predmete VEĆ je izložba u Zagrebu! SRBIJA ĆUTI...Večernjilist.hr ARHEOLOŠKI MUZEJ Senzacionalno, nevjerojatno, spektakularno... Prvi smo posjetili izložbu 'Knez iz Bojne'

  Odgovori
 • Anti 

  E sada će svi po tradiciji da je Srbin a da jeste ne bi mu kosti bile sakrivne i zaboravljene u Hrvatskoj e to nije moguće jer kosti srpskih vladara su sačuvane a hrvatskih su se trebale izbristi za sva vremena i to samo zato jer su ostali sa Papom kad se Crkva cepala od Pape koji je umislio da je Bog na zemlji. Ne zna se ko je a nije onaj Višeslav sa one krstionice jer je on iz Primorske Hrvatske uz more a ovaj je iz Panonske Hrvatske to je unutrašnjost i nije Borna ni on se ne zna gde je.... A pre 5dana su našli u Istri slike u špilji stare 30 000g a samo jedna na svetu ima starije a u Šibeniku našli tragove života od pre 15 000g a u Karlobagu našli 5groba i temelje sela stare 3 000g....neko pametan je lepo vukao liniju 91g tačno gde treba da ništa nikada ne otkriju ALI eto opet fala ti Bože pravde....

 • Arheološki BUM 

  ZAŠTO SRPSKI MEDIJI PREŠUĆUJU OVA NAJVEĆA ARHEOLOŠKA OTKRIĆA NA SVETU KOJA SU SE DESILA U RH U ZADNJIH SAMO GODINU DANA??? Veliko otkriće u Istri: U Romualdovoj pećini pronađene slike iz doba paleolita, stare su preko 30.000 godina ISTRAŽIVANJE Arheolozi pokraj Šibenika pronašli vrijedne dokaze o životu prije 15 000g! PRVI PSEĆI ARHEOLOŠKI SLUČAJ Čudo iz Hrvatske: kod Karlobaga pronađena najstarija grobnica na svijetu koju su otkrili psi! TAJNA GROBA BROJ 4 Senzacionalno otkriće: Nepoznati hrvatski vladar iz 8. st. otvara novo poglavlje povijesti

 • Xxx 

  Dosadnoooo...

  Odgovori
 • Musliman BG 

  Braco srbi, strpite se. Kad uzmemo France, uzivacete sva prava i bicete zasticeni. Slomicemo francuze tako sto cemo se drzati nase vere!

  Odgovori
 • Has Pazarac 

  Neka gori tera je u tri lepe i oni i svi francuzi koji su klali po Alziru. Uzecemo ih sugavu zemlju bez metka!

  Odgovori
 • More 

  Inace samo proslog meseca su vandalizovane 4 crkve u Nemackoj, mediji nisu rekli ni rec o tome (kao ni o Kosovu) ...vodi se rat protiv celog hristcanstva...islam se koristi za taj rat ali ce i on biti unisten posle hriscanstva...tzv globalna elita praktikuje drugu vrstu nazovi religije...zove se satanizam a baziran je na kabali i talmudu...ko je citao talmud i sta o njemu pise, zna o cemu pricam...

  Odgovori
 • Pazarac 

  Bruda, Islam niko nece unistit. A ko je drug djavolu on ce ga ostavit na cedilu. Pa i vi bi trebali biti srecni kad zauzemo svet jer cemo biti prvedni prema vama i necemo vam stetu nanet. Necemo vam rusit crkve niti bilo sta vase, samo cete placat malu dziziju:)

 • Hibridno-piromanski rat 

  (FOTO) ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Gorela i džamija Al Aksa u Jerusalimu, u istoj noći u kojoj je planuo Notr Dam, 'OVO NISU ČISTA POSLA'!

  Odgovori
 • Pazarac 

  To su cionisti podmetnuli. Nema stete ni zrtava.

 • Dzanki Fi 

  Verovatno kao i kod vecine, nije da se sladim ali se mozda posle ovog zapitaju. Mozda se sete pogroma na Kosmetu kada su palili i rusili nase crkve! A kada su oni na sve nacine podrzavali ovk.

  Odgovori
 • Omer Ibn Hatab 

  Zasto se u crkvama obozavaju ikone? I zasto se pjevaju pjesme kao molitva Bogu?!

  Odgovori
 • Padobranac 

  Iskreno mi je zao, to je ipak Bogorodicin hram. Ne bi me cudilo da su ovo migrantska dela iz osvete. Ne optuzujem, samo nagadjam.

  Odgovori
 • BIBLIJA 

  Reče Isus, Petru: Petre ti si stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale, nego i izbrisale sa lica zemlje i pretvorili je u muslimansku zemlju a Aju Sofiju, iz koje se trebalo upravljati tom odvojenom crkvom, pošto nije Njegova su pretvorili u džamiju a napravili su grešku i dozvolili da to vizantijsko zlo, podele i mržnje, ostane posle njih u SPC i Rusiji…Notre Dame je oštećena ali je spašena i dalje najveće i najlepša i katolička pa ostaje još samo da se minareti dignu na Dačane i Savu pa će birti mir kao nekada 500g...

  Odgovori
 • Istina 

  Brzo kupi kremu za zvale.

 • Nile 

  Buljubaša nam je sada pametniji i od Boga koji kaže da Njegovu crkvu ni vrata paklena neće nadvladati ko ni Papu do kojeg nisu mogli da dođu od Hrvata preko kojih nisu mogli ko ni niko u zadnjih 1'000g nakon šta su toliko pravosalvni Jug Evrope pokorili a toliko pravoslavnu Vizantinju koja očito nije Njegova pretvorili u muslimansku zemlju a Aju Sofiju koja očito nije Njegova su pretvorili u džamija a mogu da se kladim da će za jedno 10tak godina i Dačane i Savu da pretvore u džamije jer to nije Božje nego satanističko Vizantijsko i to još od 1219g kad je ta Vizantija priznala SPC i stvorila podelu i mržnju i zlo....?

 • PITANJE 

  Kako to da su turci 500g u pohode išli preko Beograda za Evropu i pokorili baš sve za to otcepljene pravoslavne zemlje na Jugu Evrope a nikada nisu mogli preko Zagreba ma ni da dodju do njega da pokore te male i prve katolike hrvate pa da skrate za Sloveniju pa za Italiju da tu njihovu "čizmu" lepo odseku od Evrope i pregaze je do Rima i Pape šta im je i bila namera a preko “vatikanskih psa čuvara” hrvata nisu mogli kao ni niko pre njih a srbe jašili i držali u ropstvo veće i od Biblijskog naroda a eto hrvati kažu da ih Gospa od Osmanlija sapasala u Sinju a od komunista u Međugorju a branitelje 90ih krunica a?

 • Bosna 

  Da li znate da je mesto najvećeg stradanja muslimana u Evropi do Srebrenice bio verovali ili ne baš Blajburg(Nisam mogao da verujem kad je to muftija rekao na komemoraciju) jer je sa oko 12 000 ustaša tamo ubijeno i 6000 muslimana a to se ne govori jer je ako se sećate Šešelj i posle toga 90ih prvo govorio na početku u svom huškanju da su muslimani u Bosni poturčeni Srbi a ne Hrvati(Zato ga Tuđman nazvao "Đavolji glasnogovornik") pa eto ćuti za to od Srebrenice 95g a eto dokaza i Blajburg i Srebrenica ko su i šta su "bošnjaci" a išli protiv Hrvata 90ih da dobiju svoju Bosnu a ne ko njihova braća koja su ginula sa ustašama za svoju zajedničku NDH ko istorijski hrvatsku? Svako normalan može protiv Ustaša da kaže za svo zlo koje su radili ali ne i protiv NDH jer je to bila istina a ne mitomanija ko Velika Srbija i otimanje tuđeg pa zašto to niko neće da jasno kaže i napiše?

 • Buljubasa 

  Mnogo mi ti znas... Nije vizantija podelila crkvu! I sta kazes, aja sofija trebala biti upravljacko mesto?! I to pise u bibliji?! Ahahahaa, ala lupetas! Da malo poznajes bibliju, pitao bi se koji je to grad na sedam gora u kome je sediste satanino! Posto ne znas, reci cu ti, to je rim! Vidi, edukuj se malo da ne lupas...

 • Ateista 

  Došlo je do toga da nemasto Velike i krivoslavne i genocidne Srbije imamo na pravdu Boga novu muslimansku državu u Evropi, Republiku Kosovo? A šta da tu sada radimo ili da kukamo i lažemo ili da kažemo samo fala TI, Bože pravde!? Fala Mu i za 250 000 živih Srba koje posle 4g genocida pusti onaj krivousti a koji idioti bez mozga dođoše pa se vratiše kad videše gde su došli? Kosovo nema ni 3% Srba pa to je albanska i sveta muslimanska zemlja pa svidelo se to vama ili ne jer eto Božje/Alahovo muslimanstvo i dalje gazi satanističko vizantijsko krivoslavlje ko šta ga držalo 500g da miruje pa posle njega krenulo da se diže i širi sa pokretanjem Svetskih i Balkanskih ratova i genocida i da širi mržnju i zlo i truje ljde.... Ma ko hoće da vidi jasno mu je sve a ko neće ne možeš ni da mu objasniš.

 • Anti 

  Crkva je taman senzacionalno oštećena da dobije pare za kompletnu renovaciju koja je trajala a para nije bilo a velika kao 4 hrama Sv. Save i oštećeno je samo 1/3 Crkve i jedan toranj ma to nije ništa pa katolička je i ne može biti nadvladana recimo ko Aja Sofija sa minaretima i ona srpska najveća Crkva u Americi u njojorku koja je izgorela do temelja da ništa nije ostalo i to bap na krivoslavni Vaskrs ili ko one napuštene srpske crkve na Ksoovo....

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 90

Povezano

Sve vesti