SMRT NA POSLU: Pijan pokosio radnika "Beograd-puta"?

7

Radnik na održavanju puteva poginuo je prošle noći u saobraćajnoj nesreći u Beogradu, na radnom mestu i u ograđenom...

 • Dragan 

  Nije tačno da je bilo propisno obeleženo, preksinoc prolazi sa kolegom i komentarišem kako se suzava traga iz dve u jednu a nigde pre toga signalizacije ili znak da ce biti suzenja ,to je auto put gde se vozi 100 i vise na sat svaki normalan čovek koji je vozač zna da je to rizično i može dovesti do tragične nesreće kao što se i desilo .Veceras sve pomereno, nigde suzenja ,pitam se zašto.? Pritom nzm ni zasto je traka bila suzena danima a niko nista nije ni radio? E Srbijo jadna li si, gde god se okrenes neorganizacija laž i prevara.

  Odgovori
 • LoL 

  I dobiće par godina zatvora jer se ovo tretira kao težak saobraćajni prekršaj a ne ubistvo.

  Odgovori
 • Zileee 

  Ovaj decko nije poginuo nego je ubijen, kao i zena na naplatnoj rampi i krajnje je vreme da se u ovoj drzavi stvari pocnu zvati pravim imenom i odgovorni da snose posledice, kao i da alkohol ne bude olaksajavuca okolnost nego otezavajuca. Ovom momku i njegovoj porodici saucesce i kazna odgovornog nista ne znaci al dogod se ubijaju devojcice na pesackom prelazu, radnici na radnim mestima i zene a naplatnim rampama bez zatvorskih posledica (za ubistvo a ne saobracajnu nesrecu) ovaj trend ce se nastaviti (kao sto vidite).

  Odgovori
 • Korto 

  Jadan čovek... ☹️

  Odgovori
 • Anonymous 

  Prepostavlja se da ce vozac biti oslobodjen optuzbi jer ce se advokat pozvati na slucaj sina Zeljka Mitrovica. Tuzna je zemlja Srbija!

  Odgovori
 • Don Corleone 

  "TUŹAN" si TI "zemljače" al' to je već "VIŠA SILA" - nije ni TEBI LAKO..!!!

 • Ђорђе 

  У једној својој беседи Свети Отац Јустин Ћелијски говорио је: "Шта ћеш радити у тренутку смрти?" Кад се гледа по томе, овај човек је страдао часно, на радном задатку. Опомена свима нама на то како проводимо своје време, које је овде на земљи ограничено.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti