Ove vežbe ublažavaju anksioznost (VIDEO)

video 8

Ukoliko ste povremeno anksiozni ili imate poremećaj anksioznosti, znajte da neke vežbe mogu da vam pomognu u...

 • Boni 

  Ja sam išla u teretanv dva puta sedmično, po pola sata vežbanja. Imali smo trenera. Posle vežbi tuširanje. Kad izađeš misliš da letiš. Kasnije sam radi preloma kosti išla na vežbe kinezi terapije, takođe je "avršeno" za dušu i telo.

  Odgovori
 • GoranSD 

  Pa jbte u svemu demoni . Jedino u manastir da odem

  Odgovori
 • Vucko 

  Istina, kuku majko sta napisa...

 • Istina 

  Novo doba donosi nove savete o održavanju vitke linije, kondicije, umnog i duševnog balansa, mentalnog zdravlja itd. Najviše se povodimo za time kad vidimo uspešne ljude koji upražnjavaju jogu i druge oblike vežbi koji ne pripadaju našoj veri i našem podneblju, pa su nam zato nepoznati. Međutim, koliko su ove naizgled naivne vežbe opasne? Stvari koje nas masovnije okružuju, a pod maskom nečeg što je sasvim obično i naizgled naivno upravo su tehnike joge i transcendentalne meditacije. Predstavljene su kao tehnike telesnih vežbi i disanja i kao tehnike dubokog odmaranja kroz meditiranje, ali da li je zapravo samo to u pitanju? U svakom obliku satanizma postoji nešto što je telesno, duhovno, mentalno i astralno. Ključna stvar za satanizam je kako pridobiti čoveka, a da se u tom procesu zainteresuje za nešto više preko nečeg jednostavnog i naizgled beznačajnog. Svaka udica, koju oni koriste u tom pogledu, počinje od nečeg prostog. Joga i transcendentalna meditacija predstvaljaju ključ svega toga, jer su most između telesnog i duhovnog, telesnog i umnog, umnog i duhovnog, a na kraju vode i ka otvaranju uma ka onome što je astralno, odnosno kosmičko to jest demonsko. Jer je đavo – knez ovoga sveta – Kosmokrator (grčki). Problem je u tome što sve ovo deluje kao lepo upakovana telesna vežba, ali od momenta kada dođe do onog dela gde počinje sa učenjem o pražnjenju uma zarad postizanja "višeg mira", tog momenta se čovek uvod u tehnike meditacije i prazneći mu um otvara ga ka satanskom astralnom univerzumu.

 • GoranSD 

  Probao bih jogu

  Odgovori
 • Boni 

  @ rađe idi u manastir, preporučujem ti teretanu, je da se plaća,ali isplati se.

 • moskri 

  јога је зло. Слушај оца Рафаила на јутјубу.

 • Neee ! Joga je opasna to je skriveni satanizam. Ne zezam se nadji iskustva ljudi koji su se tako povezali sa demonima i zavrsili na psihijtriji

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti