Kad Srbi dorade Audi TT (FOTO, VIDEO)

video photo 6

Pogledajte film o OZBILJNOM tjuningu automobila u Srbiji

 • Dambldor 

  2god?! Mnogo bre. Ovi ludi britanci na nat geog. odrade ovo za nekoliko nedelja. "Supercar megabild"... Maseratti, Chevrolet Camaro, Jaguar dragster, prepravljen stari Porše za trke na snegu, Bentley pretvoren u terenca...Al svaka čast. TT brzi od 911

  Odgovori
 • Koky 

  Bravo Mare kralju!!! 😁👍

  Odgovori
 • NOx 

  Zanimljiva priča! Ali 30k za tuning! Pa toliko košta ABT budženje RS4!

  Odgovori
 • Nikola 

  Nije samo tuning, tu je body kit, kočioni sistem, vešanje, točkovi, LSD na menjaču, perfomance kvačilo, pola motora je promenjeno, pogledaj video :) Sa druge strane, Koliko košta RS4 u startu ;). I opet 1.33 sekunde na Navaku po krugu je ozbiljna cifra, za kišovit dan. Taj RS4 ne bi izdržao ni tri kruga, morao bi da se hladi, te da bi bio track ready, treba mu mnogo više od onoga što je ABT uradio. Za trke na 201 i 402 metra ok, za to je ovaj ABT mod, da se pokaže sirova snaga, ne za điranje na trkačkoj stazi ceo dan. Za to treba, eksterno hlađenje ulja motora, menjača, treba metanol hlađenje unutrašnjosti motora i dosta toga još. Glupo je porediti. Još jednom brži od 911 i R8, meni je ovo dosta i rekao bih da je ozbiljan posao napravljen :)

 • Sale 

  To ne prolazi tehnički

  Odgovori
 • SKOJevac 

  hahahaha, bravo za komentar! Nigde ne videh tako besmislene propise kod tehničkog preglefa kao kod nas! I sve kao radi bezbednosti, a pogledajte nam puteve i horizontalnu i vertikalnu signalizaciju - nikakva bezbednost.

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti