Kako "radi" i zašto je važna vakcina protiv HPV-a

17

Zašto su vakcine protiv HPV-a i ovčijih boginja izmenjenim pravilnikom o vakcinaciji preporučene, kako deluju i...

 • Marko 

  Znači, do 12 godine se treba vakcinisati. Taman lepo pre dobijanja prve menstruacije, pa da im se razori DNK na vreme! Pa lepo onda neplodnost ako ne u ovoj a ono u sledećoj generaciji. Je li iko čitao šta je Putin izjavio? Zapadnjaci uzimaju DNK od slavena i prave biološko oružje, koje će stvarati neplodnost u drugoj ili trećj generaciji - isključivo za slavene. Tako će nas bez metka počistiti. Informišite se malo ljudi. Što je rekao jedan svetski poznat doktor: dve trećine doktora su i onako kreteni. E pa mene i moju decu neće takvi ubeđivati u nešto.

  Odgovori
 • Filip 

  Мојим ћеркама и синовима нећу дату ту вакцину. Иако смо сви као деца исто били вакцинисани, јесте ли се питали зашто сваки четврти пар не може да има децу?

  Odgovori
 • Solun 

  ova vakcina je nova i u americi su isplatili milijarde dolara za tuzbe od negativnih efekata nje.

 • SviZnamoKo 

  neplodnost sada nije veca nego sto je bila u proslosti pre vakcina. Nije tacno ni da svaki cetvrti par ne moze da ima decu.

 • Nemanja 

  Zao mi je sto sam primio i jednu vakcinu kao dete.Da mogu da vratim vreme nikada se ne bih vakcinisao. Medjutim, ipak tada smo bili pod sankcijama i pod Milosevicem tako da pretpostavljam da je bilo neke kontrole, a i Torlak je bio nas. Danas bogami samo budala veruje da su vakcine bezbedne. Preporucujem svima da izguglaju Dr Jovana Stojkovic.Zena je sve lepo i argumentovano objasnila sto se tice vakcina.

  Odgovori
 • primitivci 

  Da,a sad sa ovolikim procentom oboljeljih zena od karcinoma grlica i ovolikim strpenom smrtnosti bas cvjetamo i napredujemo! A znate,vakcine ce da nas pobiju! Oooo vaimja oca! Svi bijeli mantili su u stalnom dosluhu kako da nas istrijebe! Ne znsm samo sto trcite toj "mafiji" cim nesto zaboli! Licemjeri!

  Odgovori
 • Ми 

  Како невини/девице не добијају и не преносе другима папилома вирус, трипер, сифилис и сиду? Дакле, не слушате Господа и не чувате се за (свету) тајну брака, већ се са 12 година (у)пуштате у секс промет, па онда покушавате да се сталним вакцинашењем сачувате од неморалних болести. Тотални промашај и Луда кућа!..

  Odgovori
 • znaci 

  Vi što tako olako odbacujete ovu vakcinu - ne dao vam Bog komplikacije od hpv-a. Imam tri ćerke i sigurno ću ih vakcinisati. Zahvalna sam Bogu što su rođene u vreme kada mogu da prime ovu zaštitu, a ne da se muče sa ovim poganim virusom koji napada bukvalno 70% celokupne ljudske populacije.

  Odgovori
 • Mare 

  U Kanadi je zabranjena ova vakcina, jer lose utice na plodnost.

 • Дрина 

  Индија протерала оног гејтса и његову фондацију па ваљда вам то говори нешто

  Odgovori
 • Mamakoka 

  Jes u Indija sve savršeno.

 • "ekspert" 

  Sve ekspert do eksperta, dajte ih vi sebi, po dve tri kada ste tako sigurni u njih, jer kazete da ne pruzaju bas potpunu zastitu. Vazno da svojoj deci ne dajete ih.

  Odgovori
 • MukaMiJe 

  Jedan broj ljudi: "To što se danas ovoliko umire od raka nije slučajno, već *teorija zavere po izboru* (hrana / osiromašeni uranijum / farmakomafija)!" Kada se pronađe vakcina protiv uzročnika jedne od češćih vrsta raka, ti isti ljudi: "Nikako vakcina! Vakcine su zavera farmakomafije / onih koji hoće da nas svedu na zlatnu milijardu!"

  Odgovori
 • Ja 

  Zar ne shvatate da antivakcinaše finansira farmakomafija? Vakcine imaju moć da u velikom procentu redukuju bolesti, za koje se prodaju milijarde OTC (over the counter) proizvoda, biljnih, minerala i slično, koji su mnogo skuplji od pravih lekova i koji se kupuju bez recepta. Oni zapravo ne mogu da izleče bolest jer se aktivna supstanca nalazi u minimalnim količinama, zbog čega se i mogu izdavati bez recepta, jer ne postoji mogućnost da izazovu neko neželjeno dejstvo. Na njima najviše zarađuje farmakoindustrija. Nemojte da ste naivni, kada već čitate o tome, istražite sve faktore do kraja.

  Odgovori
 • Xenon 

  Ni pod tačkom razno!!! Svakog od ovih dobročinitelja nakrkati do daske s njhovim vakcinalnim otrovima a ne da ubijaju ljude širom sveta. Veoma se dobro zna šta po svetu radi farmako mafija i njihovi dželati u belim mantilima i ko sve to finansira. Cilj je da na Zemlji bude 500 miliona ljudi do najviše jedne milijarde.

  Odgovori
 • Lako je tuđim k* gloginje mlatiti 

  Ni u ludilu!

  Odgovori
 • Van Helsing 

  Nikako

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 17

Povezano

Sve vesti