I Skupština usvojila rešenje za "švajcarce"

6

Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima koji će...

 • Trizor 

  Ovo je katastrofa od drzave. Ta gospoda je uzela kredite jer su u tom momentu bili najpovoljniji. Ko ce mene da obesteti i ostale gradjane kada je evro za par godina skocio sa 83 na 120 din. S kojim pravon to drzava radi od nasih para? Kako ih nije sramota da gradjane isteruju iz kuca zbog dugovanja prema drzavi. Tako su pre dvadeset godina za dzabe otkupljeni stanovi koje su privilegovani dobijali a pravljeni su od para svih zaposlenih koje niko nije obestetio a tacno se zna u dinar koliko je ko izdvajao. Nema nama spasa!

  Odgovori
 • Experience 

  Cekaj i sada ja, kao gradjanin Srbije, treba da placam neciji kredit, kojeg kada je uzimao, lepo mu je bilo receno, da ga ne uzima jer je nepovoljan.

  Odgovori
 • Nislija 

  Cisto sumnjam da ces ti da ga platis... Bas takvi ikomentarisu ove vesti. Ljudi su otplatili kredite, prevareni da su izeli chf a davali im dinarske kredite(banke se zaduzivale u eur). To treba da se kaznjava, banka a ne drzava da placa njihov ekstra profit

 • Marko 

  bravo! jel pitao mene neko da li ja oću da plaćam tudji kredit i obnovu notrdama? hoću od države vaučere za otpis poreza (registracije, poreza na imovinu, kupovinu bebi opreme itd...) u vrednosti koliki je moj deo u plaćanju tudjih nepromišljenih izliva pameti!

  Odgovori
 • Ivan 

  Drzava resila, platice svi gradjani.Ziveo Vucic!

  Odgovori
 • internet_ratnik 

  Taman pred izbore, mora da je slucajnost :D

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti