Čuda manastira Ostrog (VIDEO)

video 6

Manastir Ostrog se nalazi na putu od Podgorice prema Nikšiću, smešten u steni na 900 metara nadmorske visine....

 • Igor 

  Taj manastir je postojao i pre. Pre Svetog Vasilija tada episkopa tu su boravili monasi. U vreme Svetog Vasilija ovaj manastir uopšte nije izgledao ovako kako danas izgleda. Ali kako god to je velika svetinja i dokaz Božijeg prisustva a zastupništvom Svetog Vasilija.

  Odgovori
 • KiM 

  Bila sam tri godine uzastopno tamo,ali ove godine necu,ali boze zdravlja sledece sigurno.Otici tamo je za sve koji cene dusevni mir i spokoj.Ja obozavam da se ujutru rano spustam odozgn,do podnozija iduci pesice kroz predivnu prirodu i mir,dok zvona zvone,a pticice cvrkucu.Kada stignem u podnozije manasira,ja sam puna mira i neke tihe radosti.Zbog tog osecaja,a i mosti svetog Vasilija,ici cu na Ostrog dok me noge drze.Tu nalazim duhovnu snagu,da izdrzim zlo materjalnog sveta.Moj savet svakom verniku je,ne umrite a da ne odete na Ostrog. JER JE ZAISTA TO BOZIJI GREH.BAR JEDNOM!

  Odgovori
 • Marija 

  Na videu se ne vide, koja su to čuda!

  Odgovori
 • Mika.pn 

  Svako nije bio na ovom svetom mestu topla preporuka da ide.. Slava Bogu, Veliki je Bog

  Odgovori
 • Elmin 

  Sva ta cuda dolaze od uzvisenog Boga. Uzviseni Bog sto pozeli to bude. On je svemoguc i jedan jedini.

  Odgovori
 • Inadzija 

  Bog u Svetoj Trojici Kojeg ispovedamo mi Pravoslavni,jeste pravi Bog.Svetitelji Boziji,poput Sv.Vasilija Ostroskog,slava mu i milost,jesu sluge Bozije,koji svojim zivotima Gospodu ugodise i za nas gresne,Bozju milost isprosise

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti