Previše se dajete u vezi?

7

Lepo je biti nesebičan u vezi, ali postoji razlika između velikodušnosti i preteranog davanja. Kako onda da znate da...

 • Pa sada, kada dajete u vezi nikada nije previse...

  Odgovori
 • Maglavi 

  Sad treba za vezu uvesti KPI-jeve I targete za praćenje koliko čega dobijamo u vezi. Povraća mi se od današnjih nabeđenih magaraca. Da li je uopšte moguće davati se previše u vezi?!? Evo ja dajem sve što mogu, dao bih joj sve, takođe i dobijam ali u životu nisam razmišljao da li sam se ja dao više?!? Ako razmišljate ko je dao vezi više, odmah raskidajte vezu. Prava veza nije poslovan odnos sem ako niste bolesnik ili bolesnica ko je s nekim zbog para ili sličnog interesa. U vezi dajte sve što imate i ne slušajte nekog kao što je ova.

  Odgovori
 • Inadzija 

  Aj da govorimo o Braku a ne o "vezi" i "vezicama".A ako govorimo o Braku,i davanju sebe drugome i za drugoga prenosim reci Sv.Apostola Pavla: AKO JEZIKE COVJECIJE I ANDJEOSKE GOVORIM,A LJUBAVI NEMAM,ONDA SAM KAO ZVONO KOJE JECI,ILI KIMVAL KOJI ZVECI.I AKO IMAM DAR PROROSTVA I ZNAM SVE TAJNE I SVE ZNANJE,I AKO IMAM SVU VJERU DA I GORE PREMESTAM A LJUBAVI NEMAM,NISTA SAM.I AKO RAZDAM SVE IMANJE SVOJE,I AKO PREDAM TJELO SVOJE DA SE SAZEZE,A LJUBAVI NEMAM,NISTA MI NE KORISTI.LJUBAV DUGO TRPI,BLAGOTVORNA JE,LJUBAV NE ZAVIDI,LJUBAV SE NE GORDI,NE NADIMA SE,NE CINI STO NE PRISTOJI,NE TRAZI SVOJE,NE RAZDRAZUJE SE,NE MISLI O ZLU,NE RADUJE SE NEPRAVDI,A RADUJE SE ISTINI,SVE SNOSI,SVE VJERUJE,SVEMU SE NADA,SVE TRPI.LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE,DOK CE PROROSTVA NESTATI,JEZICI CE ZAMUKNUTI,ZNANJE CE PRESTATI. Hristos Voskrese!

  Odgovori
 • Čuvajte ljubav kad vam se desi 

  Slažem se sa Waltz. Hvala na ovoj lepoti! Toliko odskače od gomile otpada kojim smo zatrpani svakodnevno. Lek i svetlost za srce i dušu

 • Waltz 

  Iskreno, ja lepši komentar na ovom portalu do sada nisam pročitala. Hvala ti na tome.

 • Paznja 

  (Ja svoje srce i sve sam ti dala, a od tebe ni oprosti, ni hvala - Ceca)

  Odgovori
 • Seeflu 

  kakvi fantastični stihovi. Moram da pocnem sa slusam Srbsku Maiku.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti