Kako je utihnula "Johan Krojf arena" - drugi ugao

9

Snimak jednog navijača pruža novu perspektivu na odlučujući momenat polufinala Lige šampiona između Ajaksa i...

 • Mmmmmmmmmmhh 

  CUTIMO A?

  Odgovori
 • Englishman 

  Dokaz zasto smo mi Englezi najdominantnija nacija na svetu, ceo svet smo pokorili, od Evrope do Azije i Afrike. Ceo svet govori nasim jezikom. Mi smo kolevka civilizacije i kolevka fudbala. Manje nacije mogu samo da nam zavide. Naravno, Srbija se ne racuna u manje nacije, ona se racuna u minimalne sicusne nacije haha.

  Odgovori
 • Zvezda Zauvek! 

  Najodvratnija nacija na svetu!Celokupno zlo je pocelo sa Englezima!

 • Zvezdaleee 

  Kakav car hahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahah

 • Nk partizai 

  ti ako si englez ja sam cileanac

 • Iskustvo uz malo više sreće 

  Ajaks je napravio redak podvig. Stigao je do polufinala prestižnog takmičenja sa timom koji ima kvalitetnih pojedinaca. Ali svi na fudbalskoj berzi vrede znatno manje od igrača Totenhema! Igraju kolektivnu igru. To im je najveći kvalite uz nadprosečnu borbenost. U ovom nadmetanju odlučilo je iskustvo a koje je često presudno. Žao mi je zbog našeg odličnog Tadića. Ali šta se može? Neko mora proći dalje. Ovaj put sreće je više imao londonski tim. Želim im i da pobede izvanredni Liverpul i time krunišu dosadašnji uspeh!Ajaks je napravio redak podvig. Stigao je do polufinala prestižnog takmičenja sa timom koji ima kvalitetnih pojedinaca. Ali svi na fudbalskoj berzi vrede znatno manje od igrača Totenhema! Igraju kolektivnu igru. To im je najveći kvalite uz nadprosečnu borbenost. U ovom nadmetanju odlučilo je iskustvo a koje je često presudno. Žao mi je zbog našeg odličnog Tadića. Ali šta se može? Neko mora proći dalje. Ovaj put sreće je više imao londonski tim. Želim im i da pobede izvanredni Liverpul i time krunišu dosadašnji uspeh!

  Odgovori
 • Van Helsing 

  Liverpul ce da ih ugazi!

 • M. 

  Dzaba talenat kad im je mentalitet luzerski zadnji 20 godina. Juventus ih je potcenio previse, Real su i mogli da prodju, ali ovde je stop!

  Odgovori
 • mico 

  Zasto Meres nije igrao...ovaj trener glup stavio Tadica u spic medju one skakace...koji bolid od trenera!

Dodaj komentar Svi komentari 9

Povezano

Sve vesti