NAGODBA: Otac zlostavljanog dečaka u zatvor na godinu

8

Otac zlostavljanog dečaka sa Novog Beograda, Zoran Grujić (50), zaključio je sporazum o priznanju krivice s Višim...

 • Civilizacija_21 Vek 

  Opet zlocinci na slobodi, a covek kojem je dete silovano poslan u zatvor?! Nama vise nece pomoci ni reforma pravosudja. Nama je potreban potpun reboot pravosudja sa potpuno novim ljudima I zakonima. Trenutni zaposlenici su potpuno kompromitovani. Katastrofa

  Odgovori
 • zoran 

  Nemam dete i ne mogu da zamislim taj osecaj da mi neko seksualno napastvuje dete i to musko dete od 6 godina! Super su prosli roditelji zlostavljaca jer su samo noge stradale i ovaj sto je pucao zasluzuje kaznu al ja bi mu dao godinu dana uslovno i pomoc psihijatra za coveka i njegovo dete jer nece oni vise nikad biti isti.

  Odgovori
 • zoran 

  U pravu si silovanje je silovanje bez obzira dal je musko ili zensko dete, nemam opravdanje zasto sam tako napisao. Moja greska ili da kazem lapsus trebao sam da izostavim samo to musko.

 • Hm 

  Zašto ste naglasili ovo "i to muško dete"? Šta, manji je problem ako je žensko ili smatrate da je normalnije ako je žensko? Zlostavljanje je zlostavljanje, podjednako isto za oba pola.

 • A da li su osudjeni roditelji zlostavljaca od 11godina . Ja bih ih sve obelezila na celu pa neka ih narod pljuje po ulicama. To bi im bila dovoljna kazna. Kakav zatvor da ih mi gradjani hranimo.

  Odgovori
 • Jahac Magle 

  Ova presuda treba da se cita na svim vestima, i da bude okacena u svim osnovnim i srednjim školama, i vrticima. I to iz dva razloga, prvi, da roditelje i deca znaju sta moze da im se dogodi ukoliko njihovo dete zlostavlja drugo dete (valjda je to razlog da malo obrate paznju na vaspitanje dece), a drugi, da roditelji dece koja su zlostavljana znaju koje mehanizme da primene ukoliko dodje do ovakve situacije.

  Odgovori
 • Pravda 

  A šta uraditi kada mehanizam ne odradi svoj deo posla.

 • NEpravda ali 

  Nažalost, moralo je tako. Inače bi svako uzimao pravdu u svoje ruke

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti