Dejan Stanković: Kako sam postao Murinjova "desna ruka"

video 8

Dejan Stanković pričao studentima na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu o svojoj...

 • Garrosh 

  Čovek je bio idealan da igra zadnjeg veznog, i to da vude vrhunski na toj poziciji...imao je izdržlji ost, snagu, solidnu brzinu, odličan šut kada bi se privližio golu i za takvu poziciji odlično dodavanje...ali iz ne znam kog razloga su ga večito gurali iza napadača, za takve asistencije nije klasa, a šutirao je po dvadeset puta dok ne da gol. Murinjo ga je upravo i držao na poziciji za koju je rođen i Deki je bio jedan od najzaslužnijih za Interov istorijski uspeh. U reprezentaciji je samo šukao sa dvesta metara i to je bilo nepotrebno. Za mene, jedan od najboljih defanzivnih veznih igrača ikada, iako je samo to igrao kod Murinja i malo kod Antića. Sve najbolje Deki!

  Odgovori
 • Dragan Bgd 

  Mislim da vrlo grešiš,od siline tolikog posrtanja iz 16-a u 16-ac,koliko god bio spreman,dah ti u nos dođe,pa samim tim i neprecizan šut,ali i tako,dao ne mnogo a tologijskih golova za špice.Ponavlham,odličan šut je imao i solidnu tehniku za polušpica,lično mislim da si ga mnogo u rmpačenju potrošili,upravo to rade i sa Milivojević em,samo zato što je momak kao i Deki vredan,krpi sve rupe i svi treneri vole takve igrače,zanima ih da pokrpe rupe i prave rezultate a vaš ne brinu o individualnim prezentacijama igrača.Nikad ne on da zaboraviš,igrač sa tako dobrim putem,kakav je imao Demi a ima i Luka Milivojević,uvek su strah i trepet za protivničke odbrane,golmana posebno,znam šta pričam,mnogo sam znoja po terenima ostavio.Ništa lično,pozdrav.

 • Rade 

  Vidjeli smo u finalu LŠ kad si bio na klupi koliko te cenio. Napravio si karijeru i kapa doke, kako i na koji način to znaju Miha i Manćini. Prevara od igrača kao i Kežman, šlihtare.

  Odgovori
 • Van Helsing 

  Kada pricas o jednom Dejanu Stankovicu, bilo da si Zvezdas, ili Grobar, moras da stoji mirno!

 • Vlada 

  Nije li te imalo sramota ovakvog komentara?

 • BB 

  A ti si sedeo ispred televizora koji su ti kupili mama i tata.. jer nista nisi postigao u zivotu pa moras da pljujes ovakvog igraca i gospodina pre svega. Deki Stankovic i Sale Ilic pravi primeri sportista koje ne bi trebalo da mrze ni crveno a ni crno beli navijaci. Sportski pozdrav

 • KoLektor 

  Gospodin!

  Odgovori
 • Pravi...

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti