Šta sve možeš da dobiješ "za Kutinja"...

video 5

Već sada može se konstatovati da bi to bili odlični poslovi za Katalonce, koji su pre godinu i po dana samo za...

 • Kako me nervira kad odigraju klinci jednu dobru sezonu i odma lete za realom barsom i ostalim velikim klubovima. Brate ostanite u ajaksu i budite temelj za osnivanje ajaksa koji ce biti konkurent za titulu u lš. Postanite legende ajaksa a ne neki tamo igrac u barsi realu gde vas nece voleti kao kod kuce i gde nemate ni sigurno mesto u prvom timu.

  Odgovori
 • vladasm 

  Nisu problem samo ti klinci nego lova. Prva stvar je da su svesni da sa Ajaxom nista nece napraviti jer isti nema para da investira za neke kvalitetne igrace. Drugo klub je taj koji prihvata ponude a veliki broj igraca idu za manju cenu od otkupne klauzule, znaci npr. klauzula je 180 milki a on ide za 100, znaci da je klub taj koji hoce da uzme kes. I trece, vecina tih mladih koji se "otkriju" igraju za klubove koji su ili u losijim ligama (poput Holandske ovde) pa hoce da idu u englesku, spaniju, nemacku, italiju ili kao sto rekoh, klubovi hoce lovu i nisu konkurentni niti mogu da pariraju na trzistu pa da dovedu neka jaca pojacanja i da sa tim "klincima" i pojacanjima nesto osvoje.

 • RealNo1 

  Mnogo bolji izbor za njega bi bio Liverpul. Barsina odbrana je smijesna, a i Mesi ulazi u ozbiljnije godine.

  Odgovori
 • vladasm 

  Pa bas zato sto je odbrana smesna, treba da dodje i bude starter. Pique jos mozda godinu ako bude igrao, ovi ostali se menjaju tako da decko ima sansu za startnu postavu, a igra brutalno.

 • Sale 

  Mozda covek hoce da igra fudbal. A ne da se bije svaki vikend?

Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti