Dom ne ide na doboš za komunalni dug do 5.000 evra

7

Nacrt izmena Zakona o izvršenju donosi novine. Jedna od njih je da nepokretnost neće više morati da se proda zbog...

 • Oduzmite firme koje duguju ogromne sume novca,a ne udarajte na domove ljudi,koji su na ivici egzistencije zahvaljujuci celnicima Srbije...!

  Odgovori
 • Iborac. 

  Ako nema za struju i za vodu, isključite a ne da naplaćujete dok ne preuzmete stan

  Odgovori
 • Jo 

  Mislim da jednostavno loše je to sastavljeno prvo onaj ko nema da plati vec par meseci naprimer dug za struju ili smece ili sta već , taj sigurno neće moći da ga plati kad se nagomilaju kamate i duplira se nego to treba čim neko ne da plaća struju duguje 6 meseci struja se seče prekida kraj a dug bez kamate nema obračunavanja zateznog miruje i ako zeli ponovo da se priključi pun iznos priključka novog i dug izmirivanje pa tek struja tako i sa ostalim stvarima a ne da se godinama gomila dug mada to firma zeli ali nije pravo cim neko ne placa 6 meseci moze i kraće obustava trajno isključenje sa mreže i struhe nema ali barem dug ne raste , treba potuno izbaciti mogućnost prodaje nekretnine za komunalne dugove sem u slučajevima hipoteka i kredita gde su ljudi svesni žaložili nepokretnosti garantovali kredit ta dva treba razdvojiti drugo mislim za sebe da oduzimanje kuca van kredita i takvih stvari to je atak na ljudsko dostojanstvo i pravo na zivot udar na integritet ljudskog bica koji je garantovan u svim visoko razvijenim EU zemljama drugo pa nisu te kuce mnoge nikle preko noci tu su generacije odricale se da bi se to izgradilo i sad neko dodje preko noći i kaže vam napolje sta bi uradili u tom momentu da li biste samo tako mirno isetali . 😑

  Odgovori
 • Nepoznati 

  Tako to ide u ovoj državi,e Vučiću!!!

  Odgovori
 • Ljubitelj pasa 

  Jedina nepokretnost ne bi smela nikako i niposto da se oduzima! Tako se stvaraju beskucnici. Moze se uvesti prestanak usluge zbog koje je nagomilan dug i to je to. Ovo sa stvaranjem beskucnika je ZLOCIN.

  Odgovori
 • Yole 

  Upravo tako zločin protiv ljudskog prava na normalan život garantovanog ustavom .

 • titula 

  Ko neće da plati, zatvor i neki posao da radi i tako otplaćuje dug. Koliko duga, toliko zatvora! Pustite vi lopovi izvršitelji stanove! Ne živi dužnik sam u tom stanu, ima i drugih ljudi, članova porodice koji nemaju veze sa tim dugom. Mene su izbacili iz stana jer je moj član porodice uzeo kredit a ja nisam ni znao za to, niti sam video dinar od tog kredita!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti