Priština: Rezolucija "o genocidu Srbije na Kosovu"

5

Poslanici Skupštine samozvanog Kosova usvojili su rezoluciju o navodnom "genocidu Srbije na Kosovu". Tači: A sad...

 • OPTIMIIZAM 

  Zar najveci zlocinac nekoga da osudi.Prvo on pa ostali.Bezobrazluk bez granica.

  Odgovori
 • kalimero 

  Rade nas ko malu decu a mi cutimo jadni naivni. Pa to je nepravda a nista nismo preduzeli ima da se cesemo i gde nas ne svrbi.Oni osvajaju pozicije za ubuduce a sta mi radimo?Nasilnike treba udariti ,ne da vas mrze vec da vas s plase!

  Odgovori
 • Navrededa 

  Vučić da odgovori na englesku "rezoluciju" srbskim Interpolom po nalogu"izborna kampanja" o trošku i maltretiranja gradjana...

  Odgovori
 • Макарије 

  Сјетили се 20 година послије рата...

  Odgovori
 • Влада 

  Док се опет понавља историја на овом простору и Срби се квалификују као геноцидан народ, до тада се Вучић чешља и тражи преко свог гласноговорника, Марета, да исти ти Срби изађу на изборе исте те квазидржаве која их карактерише као злочинце! Ах да...ипак је патријарх рекао да се овај као лав бори за Србију...шта би тек било да није тако...и да не водимо 5:0??? И молим га да настави да "бори за стабилност Западног Балкана", јер српски интереси нису битни тј. морају да буду подређени томе! Такође, случајно да не предузима никакве контрамере против политике својих пријатеља у Приштини...ипак ваља одржати коалициони потенцијал по сваку цену!!!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti