Igra rekorda! (FOTO, VIDEO)

photo 6

SVI su gledali poslednju epizodu hit serije "Igra prestola"

 • StaSuGledali 

  Nije stvar u samom ishodu, već u scenariju i režiji koji ozbiljno škripe još od 7. sezone. Zakoni "fizike" i šta je (u okviru fantazijskog sveta serije) moguće, a šta ne, je počelo da se nateže i menja iz epizode u epizodu, kako bi se lakše stiglo do zamišljenog ishoda. Iz istog razloga je i ponašanje likova postalo izveštačeno i prilagođeno onome što u toj epizodi treba da se desi, pa kod istog lika u jednoj epizodi prevladaju određene težnje, a već u narednoj, suštinski u prvoj sledećoj sceni u kojoj se lik pojavi, potpuno suprotne, eto tako, "na klik". Opao je kvalitet dijaloga. Mimo dve velike bitke koje su prikazane u 8. sezoni, imali su 5 sati "filma" da prikažu politički rasplet i opet je sve ispalo nabacano, nevešto, izveštačeno, neubedljivo. A i od te dve opsade, bitka za Vinterfel je urađena očajno loše, čak i ako zanemarimo to što su nam objašnjavali da smo je "pogrešno gledali".

  Odgovori
 • GOT 

  @Ja dosta nije zadovljno izborom Brana za kraja, pa ni ja nesto narocito, ali kao sto je rekao Tirijon ko moze da vlada bolje od osobe koja zna proslost bolje od svih i osobe koja vidi buducnost

  Odgovori
 • GOT 

  Nije bilo onako kako su pisali i pricali, pa su zato malo utuceni krajem. Utisci polako dolaze na svoje mesto, kad se sve sabere ispalo je dobro.

  Odgovori
 • N. 

  @ JA Da su svi vladari u istoriji zasluzili da to budu, svet bi bio drugacije mesto.

 • Ja 

  Nisam pratila teorije ali mi se kraj ne dopada. Ne vidim zasto je Bren zasluzio da bude kralj. Deneris kakva god da je ispala, osvojila je presto, imala je zmaja i vojsku. Cak bi mi lakse palo da je Sansa kraljica ili Tirion, mozda i da ostane Sersei da nije poginula tako glupo ali Bren..

 • Младен 

  Game of dissapointment!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti