Bolesti zavisnosti: Uzroci i lečenje

8

Svaka priča o istoriji uzimanja droge, koliko god na početku bila posebna i neponovljiva, ima isti predvidivi kraj u...

 • Yi 

  Dobar tekst, svaka cast.

  Odgovori
 • Gori 

  Deset god pakla heroina, kradje, prevare i gej prostituisanje, zatvor i sta sve nisam prosao da bih dosao do heroina, hepatitis c...skinuo sam se, sada otac dvoje dece, imam posao ali sam na odrzavanju metadonom. Iskren savet svim klincima dosta drugara je ostalo samo na marihuani a dosta njih je preslo na teze droge, puno njih je mrtvo ili po zatvorima...znaci ne mora da znaci da ce svi preci na teze ali iskren savet ne probati nikad nista posebno ne heroin...probao sam sve vrste droge sve ali nista ne moze da se poredi sa lepotom rada heroina. Moze se skinuti ali isti je djavo na kraju kad ceo zivot moram uzimati metadon...znam neke koji su se vremenom skinuli i sa meta i sada zive normalno bez droge. Psiha je cudo, fizicka kriza prodje ali psihicka ostane zauvek.

  Odgovori
 • Inadzija 

  Deca iz razbijenih brakova najčešće skliznu u poroke,kao sto je droga.Nedostatak ljubavi u detinjstvu čini mladu osobom duboko traumiranom licnoscu,kojoj ulica postaje sve,i majk i otac i brat i sestra.

  Odgovori
 • Krle VOLI Dr Mayche 

  Sve je u glavi. Ako je čovek dovoljno psihički jak, neće podleći porocima. - od DROGE - nema izlečenja. - od ALKOHOLA - može, ali onaj ko konstatno pije ima ima neki problem koji rešava alkoholom. - od KOCKE - nema izlečenja. Čovek mora da je psihički jak da zna da je sve to napravljeno da gazda profitira. - od INTERNETA - e sad zavisi šta se radi na internetu. Da li posao, zabava ili trošenje suficit vremena.

  Odgovori
 • Povremeni entuzijasta opojnih supatanci 

  Samo 300k alkosa, ima bar milion sigurno.

  Odgovori
 • Klaudio Kokanidja 

  Nijedan komentar,znaci da stvar nije ozbiljna

  Odgovori
 • viki 

  Svi junaci nikom ponikoše, i u crnu zemlju pogledaše.

 • ....... 

  Ne, nego se 70% drogira.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti