Titula Dinama ulepšana pobedom nad Hajdukom

4

Pred dobro popunjenim tribinama "Maksimira", novi-stari prvak slavio je sigurnu pobedu nad najvećim rivalom.

 • Vaše ime 

  Ladno prenos Dinamo iz Zagreba a nema Partizana, pa neverovatno...

  Odgovori
 • Ivica 

  Prvi put posle raspada Jugoslavije, vidim da je Dinamo u modroj opremi. I dobro im stoji. Ovo sve kazem da bi isprovocirao balavce koji ne kapiraju kakav smo fudbal imali, koji ne shvataju kako bi i danas okrsaji beogradskih crno i crveno belih sa rivalima iz lepe njihove,u Gratskkm vrtu, Rujevici, Poljudu,u maksimirskoj sumi, na Grbavici, Kosevu, za Bezigradom,Gratskom stadionu Filip 2 u Skoplju, Podgorici, Niksicu, Karadjordju u Novom Sadu, Krusevcu, na Caitu,stadionu Fadilj Vokri u Pristini, pod Tusnjem, Bijelim brijegom.. A gde su Sutjeska, Rad na Banjci, Subotica, Pelister,Banja Luka, Mostar, Sibenik, Pula, Madibod.. 2 druge, istkk i zapad. A iz "drzavnih" prvenstava se te lige popunjavaju.. Po 15 000,25 000,40 000,52 000 na Marakani..A moze i ovako u ovoj super super ligi.. Bolje nam je kazu pravi buzdovani i njihove gazde politicari.. Zar ne!?

  Odgovori
 • Dragan Bgd 

  Odmah da ti jažem,ne brkaj babe i žabe.Prvo,igrači tada nisu mogli napolju pre 28 godine,drugo,išlo se na stadione jer nije bilo ovoliko DIREKTNIH TV PRENISA,infrastruktura zastarela,mobilni,interbet,sve su to faktiri,zašto je malo ljudi na stafionima.Treće,danad se igea brži fzdbal,jeste mslo tehnika nestala,ali ne samo ovde,već i u svetu,ništa mi ne trebaju ti klunovi,to je vreme bilo i prošlo,ne ponovilo se.

 • ne treba kriviti za sve politicare,a narocito ne nase,nasi su se zalagali za tu zajednicku drzavu jos od Karadjordjevica i kraljevine SHS. Narodi tih kvazi drzava je oduvek hteo samostalnost na ustrb Srba. Mozda znas da je taj isti Karadjordjevic dao praco glasa Hrvatskom i Slovenackom seljaku, i sta mislis kako je taj seljak glasao? Sustina je da je Hrvatski i Slovenacki,kao i muslimanski(bosnjacki ne mogu reci ,jer taj termin nije postojao pre 100 godina) intelekt uvek hteo da bude uz Srbe u jednoj drzavi,nazalost taj intelekt nikada nije bio u vecini kod ovih ljudi,zato se desila 41',pa 92'. Sada opet 80% Srba bi napravilo zajednicki zivot sa ovim narodima,naravno zarad opsteg dobra svih nas,ali to ovi narodi nikad nece(hvala im na tome,jer bi se opet zavrsilo na nasu stetu) zato sto su svoje ciljeve ispunili svi,zato su i silom usli u zajednicu sa nama,jer su unapred imali plan da dodju do drzave tako sto ce Srbi prolivati krv.. sta mislis da li bi danas postojale drzave Slovenija, Hrvatska,Bosna i Hercegovina,kao i nacija "bosnjak", da su ostale pod Italijanima,Madjarima,Austrijancima? Najveca greska je bila upravo to da je nas kralj izabrao da stvori kraljevinu SHS(Srba,Hrvata i Slovenaca),kasnije kraljevinu Jugoslaviju,a ne kraljevinu Veliku Srbiju? Zato me iskreno boli uvo za sve te derbije sirom Jugoslavije i za 20,30,40 hiljada gledalaca, draze mi je da gledam nasu ligu sa prosekom od 5,6 hiljada ljudi. Inace onog trenutka kada im budemo opet potrebni,o i ce prvi insistirati na zajednici,to je ta njihova vrlina ulizivanja,to im je u genetici,jer su ziveli pod razlicitim vladarima stotinama godina,a da nisu napravili jedan prost ustanak. Tako su u kosarci napravili zajednicku ligu,vaterpolu,rukometu,zato sto su tu videli korist i sansu da se poboljsaju,za sada im u fudbalu nije potrebno pa izbegavaju da pricaju na tu temu,ali onog trenutka kada shvate da im mi mozemo pomoci da ostvare svoj cilj,potencirace i napravice zajexnicku ligu,jer to je taj parazitski princip njihovog bitstvovanja...

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti