Šta da radite kad kaže da mu "treba prostora"

6

Ako partner/ka kaže da mu/joj "treba prostora", to apsolutno ne mora da upućuje na kraj vaše veze.

 • Pera 

  Svaka cast Keri bredso, uspela je da odrzi rodnu neutralnost u svim rodno osetljivim recima, sto je enorman uspeh za nase uslove, i posavetovala ne samo zenskim citaocima, vec i muskim da se dobro isplacu. Jer prosto, to je tako univerzalno. A posle da prionemo na sladoled i Twighlight serijal.

  Odgovori
 • Mìlan Sd 

  Kad kaže da treba odmor to znači ili mnogo stežete tj samo vas dvoje i nema društvo ili možda je u skrivenoj vezi sa drugim...Neke stvari treba trezvenije raditi..Za neke stvari potrebno je iskustvo u vidu znate se pogledom..Pogled mnogo znači..

  Odgovori
 • Lady 

  Ako vam neko tako kaže to znači da je pronašao nekog novog, u svakom slučaju ko zna što je to dobro za vas neka traže prostora koliko hoće SVI TI KOJI OSTAVLJAJU TAKOĐE ĆE JEDNOG DANA BITI OSTAVLJENI I ODBAČENI, uvek postoji neko nov ili neka nova......TOLIKO JE LEPIH I PAMETNIH STARIJIH DEVOJAKA KOJE GODINAMA SAMUJU DA IM TREBA PRUŽITI PRILIKU I PRIĆI a ove koje imaju po nekoliko njih koje se pekmeze treba zaobići u širokom luku, pa neka jure za opasnim tipovima videće kako će se sprovesti, TREBA CENITI PRAVE VREDNOSTI LIČNOST POŠTENJE I DOBROTU SVE OSTALO JE PROLAZNOG KARAKTERA!

  Odgovori
 • Seljak 

  Kad kaze treba joj vremena da razmisli...nema sta...to je kraj neko drugi se pojavio nego nece odmah da raskine nego te pusti da se malo ohladis kao da tebi bude lakse...joj kad se setim tih fora....sreca pa sad nemam tih problema. ..u braku sam i vezi pre toga 3 godine.

  Odgovori
 • Paznja 

  Koliko vredi da se iznajmi prostor u njegovom srcu?! (Zbogom, zbogom - Nino)

  Odgovori
 • Nenad 

  To je tekovina zapadne civilizacije. To se mora prihvatiti

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti