O tužbi profesorke Dane Popović za desetak dana

6

Disciplinska komisija Univerziteta u Beogradu raspravljala je danas o postupku koji je profesorka Ekonomskog...

 • STELA 

  Ovaj student je ambiciozna SNS ili radikalska gnjida.

  Odgovori
 • Tanja 

  Pouzdano znam da se na tom fakultetu kupuju diplome za ogromne novce.Sve je to lako proverljivo,ako se hoce.Al vrana vrani oci ne vadi......

  Odgovori
 • Naivcina 

  Daj ne pricajte gluposti, pouzdano znate.Vi kao ovaj mali Jaksic. I ja znam pouzdano da je najlakse pisati da bi se pisalo.

 • Plagijat profesorke Popovic? 

  Da li je ovo istina: Eticka komisija fakulteta proverava plagijat profesorke Danice Popovic na zahtev studenta???!!! Jel moze neko da pita dekana fakulteta ili profesorku Danicu da li je to istina? Ako je ovo istina momak je neverovatno hrabar, jer saradnici nazalost samo klimaju glavom...a ako nije istina, radi se nesumnjivo o politickom progonu profesora.

  Odgovori
 • Student 

  Kako ovog malog,bahatog,prate mediji po fakultetu,kakvo je to postovanje prema profesorima,znaci svi koji nismo u SNS stranci,svi smo mi "ustase".Kakvo je ovo vreme doslo,zlo i naopako,i Evropska komisija je donela izvestaj da smo suvise korumpirani i da nam diplome nece vaziti,samo ti tako momce nastavi i rusi ugledne profesore,pa naravno da je to sve hajka protiv Prof Danice Popovic,da se ukloni sa fakulteta,da bi se vi lakse uhodali u ovaj sistem mafijaski,sram vas bilo!

  Odgovori
 • Mitke 

  Ona je mustra, ali i ni on nije cvecka. Ako vec nesto ne znas pouzdano, zasto prenosis kao neka Frau Gabrijela.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti