Odmerena cena, sjajne funkcije i neprevaziđen izgled

video photo 12

Kompanija HONOR podiže lestvicu u srednjoj kategoriji sa najmlađim članom HONOR 20 porodice - HONOR 20 Lite je...

 • MILAN 

  Sony je zakon!

  Odgovori
 • Samo Uzimaj 

  Pojedinci su baš zaljubljeni u Huawei, kada i pored svega žele da imaju jedan. Otkud znate na šta će da liči taj Ark, ili kako se već zove. Videli ste kako su Microsoft i Samsung prošli sa pokušajem uvodjenja svog OS. Zato lagano sa odlukama, sačekajte malo sa kupovinom.

  Odgovori
 • Zvezda Idea Zagreb 

  Ne svidja mi se.

  Odgovori
 • Milos 

  Zbog ovoga nikad necu kupiti hauwei lite seriju svuda kirin 710 trpaju i onaj od 200e i onaj od 400e isti cipset imaju!Kao sto su trpali kirin 659 od p9 lite do p20 lite u sve njihove telefone!Ja ne mogu samo da shvatim te ljude koji kupe hauwei tel.od 350e koji ima iste specifikacije kao hauwei od 180e i za neprimetnu nijansu bolju kameru.Zbog toga nikad necu kupiti huawei i razumeti te ljude sto kupuju lite seriju ,a tek one koji ih hvale i dizu u nebesa,a ni sami ne znaju sta su kupili.

  Odgovori
 • Aco 

  Znači ako je isti čip set, mora biti ista i cena? Pa samo to im je isto, a od materijala do memorije i kamera, sve se razlikuje.

 • Dino 

  Ark je novi huawei op.sistem,čini mi se

  Odgovori
 • Telefon 

  Za jedan lite model bilo kog telefona previše je +300 €, sve je identično isto (ekran, baterija, emui) osim što kamera ima više megapiksela i veću rom memoriju od svih koji su izašli pre 6 meseci (Y7 prime 2019, P smart 2019. i td)

  Odgovori
 • Aca 

  Iskreno da vam kažem stedim pare da kupim tamo u septembru Mate 30 pro. Izaći će sa Ark operativnim sistemom i neviđenim hardverom.

  Odgovori
 • Aco 

  @Demius onda će komunjare Iz Kine da zavrnu slavinu pa će jabuka da istruli, kao i dosta drugih stvari iz USA. Žao mi je jabučarski botovi, ali tako stvari stoje.

 • Demius 

  LOL, štediš pare za telefon bez krštenog OS-a po paprenoj ceni.A za ovog Mikija jedna mala informacija, Amazon je USA firma koja jednostavno nema izbora i mora da poštuje zakone svoje zemlje, tj. mora da se pridržava bana firme Huawei, (u prevodu Amazon, Google, ARM u buduće ne smeju da imaju nikakav vid saradnje sa komunjarama iz firme Huawei). Sorry Huawei botovi, winter is coming, nema vam tu nikakve "svetle" budućnosti...😔

 • Mili 

  Ark OS je međunarodni naziv za Hongmeng OS, koji je već razvijen. To je Linux operativni sistem baziran na EMUI interfejsu i biće 99,9% funkcionalno isti androidu ali bez Android aplikacija. Navodno će Amazon postati partner za Huawei i Huawei će dobiti aplikacije sa Amazon Fire operativnog sistema i kod za Alexa glasovnu komandu koju će Huawei AppGalery imati za sebe. Naravno uključujući milijarde dolara u ugovore. Ako tako bude ne vidim razlog zašto bi menjao Huawei jer za sada Honor View 20 za Kinesko tržište i bez Google aplikacija radi odlično uz APK za Outlook (imam tu povezan i gmail nalog kojeg ne koristim i nalog od firme), Viber, Mondo, HereWeGo navigaciju, SwiftKey tastaturu i Samsung preglednik. Do sada sam koristio Lumia 930 telefon i svakako sam živeo bez Google aplikacija i ne fale mi nimalo. Jedini opis za Huawei telefon je da je i lepotica i zver.

 • Sta je Ark?!?

Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti