Galaxy Note 10: 5 kamera, 2 modela, bez ulaza za sluške

video photo 7

Samsung Galaxy Note 10 je upravo procureo tj. njegove opcije i vidimo drugačiji dizajn, ali i odlazak nekih...

 • Stefan 

  Kako može telefon da nema 3.5mm za sluške? Kakva glupost jbt

  Odgovori
 • вчћ Пдр 

  има свакаквих текефона али само један је нот класа изнад свих

  Odgovori
 • Dodo 

  @Aca al si ti prso druže... Donesi tog iphona da ga pojedem sa p30 pro, i bez aplikacija. Stiv se prevrće u grobu na šta je spao apple što se tiče telefona otkad je on otišao u večna lovišta. Note prelep ako bude ovakav.

  Odgovori
 • Marko 

  Draga deco osobe kao što su @Aca su izuzetno glupe osobe, nemojte biti kao Aca ❤️

  Odgovori
 • Sasa 

  Samsung sam prestao da kupujem odavno. Evo zbog čega. Prema svim mogucim i nemogućim testovima koje sam video i pročitao snapdragon procesor pravi bolje slike, drži duže bateriju, ima jaču snagu i mnogo jaču grafiku. To se naravno šalje amerima, dok za nas u evropi šalji exynos... E pa dosta više. Zašto smo mi gradjani drugog reda? Zašto da Ameri za svoje pare dobiju više i bolje? Zašto izbacuju modele sa dva različita čipa? Dok ne ukinu počnu da prodaju Snapdragon I za Evropu ne želim više nikada da čujem za Samsung. Kupio sam Haueri p 30 pro i video koliko su Kinezi ispred sa tehnologijom

  Odgovori
 • Shamso 69 

  naruci iz Amerike ili iz Emirata, em ti jeftinije, em si pogodio sa procesorima.Samsung drzi monopol nad svim nalazistima ruda i minerala od kojih se prave procesori i oni diriguju svim tim poslom.Da znas.

 • Aca 

  koliko su ispred sa tehnologijom tako da od uskoro nećeš moći ni jednu aplikaciju da skineš osim tetrisa jer nećeš imati Android. Apple pa 10 mesta prazno pa Samsung i onda ostali.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti