U Beogradu oduzeto još jedno CarGo vozilo

7

Vanredni inspekcijski nadzor izvršen je korišćenjem metode "prikriveni putnik".

 • Igor 

  Puna podraka za CarGO! Bojkot taksija!

  Odgovori
 • Ana 

  Koji smo mi blam od države

  Odgovori
 • Šanzelize 

  Bitno je da se nijedno divlje taksi vozilo ne oduzima, a ima ih.

  Odgovori
 • Blokovii 

  Pa i ovo je divlje taksi vozilo i sva se oduzimaju, na aplikaciju ili mahanje ruke, sa ili bez firme, divljak je divljak.

 • tx 

  Nije tacno,oduzeto je preko 40 vozila od divljih taksista. To mozete proveriti u 27.Marta Saobracajna ispekcija. Ocigledno vozite za CarGo pa tako pisete.

 • realnost 

  oce li iko ikada stati na put taxi mafiji i ovoj uzasnoj vlasti...podrska za car go

  Odgovori
 • batica 

  CarGo nije mafija oni su udruzenje " Gradjana " koje svojim clanovima pomazu na putu. A kako to pomazu,tako sto ih prevezu od tacke A do tacke B i to naplate. Niko ne kontrolise te vozace osim vlasnika aplikacije koji im uzima 30% od svake voznje. Eto da radite uslov im je da imate vozilo mladje od 10god. a ovaj ford fokus je 2004god. Onda uslov je da niste osudjivani,to se sigurno postuje,kao i ovo sa starosti vozila... A tek lekarski pregled,da li ste znali da vozac putnickog automobila moze da bude DALTONISTA (ne razlikuje boje na semaforu) da li to kontrolise vlasnik aplikacije,ma boli ga...njemu je samo vazno da uzima 30% od svake voznje i nije odgovoran jer on ne prevozi ljude. A tek kakav je kriminal kada su sprecili saobracajnog ispektora tj. sluzbeno lice da oduzme vozilo,pa to je krivicno delo. Ali jaka "LEDJA" mogu sve.Pokusajte Vi da sprecite Komunalca da Vam pise kaznu,eto VAS kod sudije sa krivicnim delom.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti