I čovek i biznis sazrevaju kao vino (FOTO, VIDEO)

video photo 7

Miroslav Kovačević je počeo od starinske prese. Danas ima veoma uspešan biznis i širi se. Za MONDO je pričao o svom...

 • jeremija 

  sve je tačno što je gospodin rekao jedino što je prećutao prvi milion..

  Odgovori
 • ddd 

  sve je to lepo ali bez jake veze makar u opštini ne možeš danas otvoriti ni fast food a kamoli početi ovakav biznis. i voleo bih da znam koliko plaća radnike ovaj uspešni gospodin, da li u rangu sa izvozom i zaradom ili u bednim okvirima koje država propisuje.

  Odgovori
 • Znalac 

  Ovaj komentar i odnos +/- ocena na njega oslikava svu bedu i moralno posrnuce Srbalja. Umesto naklona do poda za coveka koji je bukvalno spasao jednu varos od gasenja (pitajte nekog iz Srema sta je bio Irig pre samo 10-tak godina), gospodin bi da zna kolike su plate, ko mu je veza i generalno komentar ostavlja dojam gorcine i zavidnosti...

 • Samo Ti 

  Moram reći da je Kovačević jedna sjajna uspešna priča koja je za primer, ali i oprez imajući u vidu da je brend,što je najvažnije, gradio dugo u mnogo manjoj konkurenciji, ali i izgradio i dokazao u ogromnoj konkurenciji. Nije baš da se prati kao ideja za biznis jer je sad situacija mnogo drugačija, ali da ima mnogo da se nauči i ako se prati ima. Svaka čast, dubok naklon i srećno, a mi da uživamo u vrhunskim vinima. Dodao bih da je vino alkoholno piće, da treba odgovorno da se konzumira i nikako voziti automobil kada se konzumira.

  Odgovori
 • Naum Joža 

  Aha?

  Odgovori
 • MM 

  Veoma podsticajna priča i članak. I ja planiram da krenem sa vlastitim poslom, ali tu su uvek strahovi da to neće biti uspešno, da ću naići na 100 prepreka i problema, da ću izgubiti i vreme i novac koji bih uložio u taj biznis.

  Odgovori
 • Vino pijem 

  Sjajan tekst, obozavam vina Kovacevic

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti