Autom pokosio ženu na pešačkom prelazu u Beogradu

9

Žena (34) je poginula danas u Beogradu kada je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu Bahtijara Vagabzade...

 • Mama 

  Ya zena je majka koja je sa posla krenula put skole da saceka date koje se vracalo sa rekreativne Tuga velika u OS B.C kada je prosla poruka od saveta roditelja.Jedan kofer i jedno date je Danas ostao na ulici posle dolaska sa Zlatibora.Mama made drage ucenice drugog razreda je tragicno nastradala u udesu na Banjici

  Odgovori
 • Daca 

  Na tom opasnom mestu treba postaviti ležeće policajce

  Odgovori
 • Dok ne ode ovo sns zlo sa vlasti 

  Bice sve gore i gore...

  Odgovori
 • Daca 

  Nepažnja žene izaziva udes ko zna gde su joj ile oči?!!

  Odgovori
 • Mlada zena...Tuzno...

  Odgovori
 • Vujas 

  Danas kad sam prosao i video casavom pokriven les nesrecne zene samo sam osetio jezu. Uradite vise nesto sa prelazom na tom mestu!!!

  Odgovori
 • NUSKNVP 

  Postovanje, Veciti problem stanovnika Banjice i svakog ko ovde prolazi jeste pesacki prelaz kod 5 solitera,izmedju dva autobuska stajalista.Danas je ovde momak pri velikoj brzini na samom pesackom prelazu pokupio zenu u bacio je 15m do stanice,na mestu je preminula. Mesto je kriticno danju,a kamoli nocu. Nece niko da stane i ako je obelezeno,tek kad izadjete na kolovoz skroz do pola onda molite Boga da vas ne udari i da vam onaj iz drugog pravca stane. Moje pitanje je koliko jos ljudi mora da pogine da bi celnici grada nesto uradili?! Ovo ovde nije prva nesreca. Ne razumem koliko kosta da se uradi svetlosna signalizacija ,kao na Slaviji da se osigura taj deo,jer ovo govorim i kao pesak i kao vozac. Ovo je crna tacka ovog dela grada. Nocu narocito i ne vidite ljude koji prelaze. Molim vas da se pozabavite ovim ,i da konacno ubacite barem svetlosnu signalizaciju i pojacano osvetljenje samog prelaza da nam se ubuduce ne desavaju tragedije kao danas,kada je momak sa nanogicom usmrtio devojku koja je prelazila ulicu na PEŠAČKOM PRELAZU!  Kordinate  pešackog prelaza: 44,7596630, 20,4730553 Hvala unapred!

  Odgovori
 • Tacno sam znao da je vozac clan 

  Pristojne srbije...umesto da trune u zatvoru, on gazi ljude.

 • Goran 

  Nazalost ovo je postala epidemija ,i to nije prvi put da se na tom mestu desavaju pogibije.Ceo potez od banjice do opstine rakovica je katastrofalan.Prosto je nemoguca misija prelaziti ulice a jos teze ici trotoarom jer bahati besni i drogirani momci ali i devojke neprezaju ni od koga.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 9

Povezano

Sve vesti