Trinkijeri pozvao na jedinstvo: Ljubav čini čuda!

57

Trener Partizana ocenio je da će njegov tim u ponedeljak biti pod pritiskom, ali da uz maksimalnu koncentraciju...

 • Nagai Nagayoshi 

  za tebe je i glup,pametan....ne znam sta je tuznije da si ovo smisljao ili je onako opusteno izaslo iz tebe...

 • Pamtim, ali i pričam drugima! 

  Šalio sam se,ali sad bez šale-recite grobari sami,da li je normalno da vam svaki, ali baš svaki,prodaje istu priču, "o ljubavi i drugim demonima"?To je davno napisano!I o čudima, snovima,nepravdi.....dok lovu dele,a vi propadate.Da li je posao trenera da priča o navijačima, ujedinjenju,ljubavi.....ili o igri?Priča o ljubavi obično ugnjavi!

 • Cccc 

  Je l' to poziva na ljubav sudija?

  Odgovori
 • Dragan Bgd 

  Verovatno,mogu da zamislim kako će i sutra da KRADU ZVEZDU,prosto ne neverovatno,da se te sudije ne boje reakcije navijača Zvezde,ma gde bili.Otreznite se ljudi,te pare koje vam glodari i milogirci daju da kasapite Zvezdu,mogu jednoga dana na nos da cam izađu.Čisto ljudsko upozorenje,krem se naravno među ljudima i počinje ljudima da bude pun kofer ovih otimačina preko sudija.Zar još to ne shcatate,pogorovo što znamo kako je Bojan Radovamović,nekadašnji član UO FKP ORIZNAO U MUPU DA JE PLAĆAO SUDIJE DA SUDE U KORIST PARTIZANA,JEDNOM BAŠ PROTIV ZVEZDE.Ne pravite se više ludi,nego sudite korektno po pravilima,pa neka pobedi strarno bolji.To je To.

 • Kafemat 

  Andrea, pokazite malo ljubavi prema kosarci kao sportu, prema Partizanu, a ne samo prema parama. Vas odlikuje mrznja druze moj, mrznja prema zvezdi, doliko da ste izgubili sebe i svoje dostojanstvo.

  Odgovori
 • Nikola 

  njega sigurno ne, ali nas ostale da!

 • Pizon 

  Ljubav od milion evra,drzavnih para.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 57

Povezano

Sve vesti