Panika na Čairu: Igraonica na naduvavanje pala na decu

6

Grupa dece bila je nakratko zatrpana ispod velike gumene igraonice u parku Čair u Nišu, nakon što je otkazala pumpa...

 • Goran 

  I na keju je ove godine postavljen zamak. Naružio je kej, napajanje pumpi je preko dva produžna kabla iza zamka, sve u svemu jedan užas.

  Odgovori
 • nišlija 

  Gospoda iz SNS-a su pretrpali glavni gradski park ovim glupostima i napravili cirkus. Park je uništen i naružen. Roditelji više nemaju gde da izvedu dete a da ih to ne košta 500 dinara Stariji sugrađani više ne mogu da odu u park jer je pretvoren u luna-park za decu od 3-7 godina. Isto su uradili sa parkom u NIškoj Banji. Naravno, sve dozvole za postavljanje ovih , evidentno opasnih, naprava su dobili njihovi članovi.

  Odgovori
 • Miloske 

  Sta radi komunalna policija,cair je postao mali za sve te gumene igraonice ima ih sigurno 5-6 i sve su ogromne,znam da vlasnici tih igraonica moraju da zarade,ali me zanima jel ina neka kontrola tih igraonica,da se proveri dali je bezbedno za upotrebu,ipak je koriste mala deca.

  Odgovori
 • Zmaj 

  Posto se desava, tuzite.

  Odgovori
 • Rudar Baljevac 

  Resenje je rezervna pumpa plus generator sa proverom strucnog lics na 6 meseci. Ako neko cita iz inspekcije dobili ste besplatan savet. Prijatan dan.

  Odgovori
 • zigezaga 

  kada bi ste videli u kakvom je stanju taj zamak na naduvavanje...naravno decu privlaci...sav je krpljen, uzas...ocigledno te stvari za zabavu dece u parku niko nikad ne kontrolise...ili im je vazno da samo uzmu gradsku taksu ...LUDILO

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti