Prava letnja: Hladna paradajz čorba

3

Jede se hladna, pa će vas odlično rashladiti tokom vrelih letnjih dana...

  • Natalija 

    Jedna iz Turske: grčki jogurt, maslinovo ulje, proso, leblebije, nana, sol, voda. Na jednu čašu grčkog jogurta stavite 1-1.5 času vode, zavisi koliko je gust jogurt. Skuvajte leblebije i proso. Uzmite jogurt i na jednu čašu jogurta stavite jednu kašiku hladno ceđenog maslinovog ulja. Pomešajte dobro. Dodajte vodu, nastavite mešati. Dodajte proso i leblebije. Na kraju, dodajte so i sušenu nanu. Ili pre serviranja ugrejte na maslacu nanu, I crvenu papriku i prelijte preko čorbe pre serviranja. U frižideru može stajati do 4 dana. Prijatno!

    Odgovori
  • Ne kaze se za dzaba,sacuvaj me Boze hladne corbe i vruceg piva..

    Odgovori
  • Pop 

    Gaspacho...

    Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 3

Povezano

Sve vesti