Da li i vama "skače" pritisak od lekara?

7

Ako se vrednosti krvnog pritiska razlikuju u zavisnosti od toga da li ga merite sami, kod kuće, ili vam ga mere u...

 • Krle VOLI Dr Mayche 

  Ma mene već deceniju i po "nervira" jedna Dr i njeno ne 🤦‍♂️😩😭😡🥵, nije mi dobro od tog njenog ne, ali dobro znajte svi da je Dr Mayche JEDINA u mom životu i druga me ne zanima. Amin!

  Odgovori
 • GoranSD 

  Da.

  Odgovori
 • Boban PŽ 

  Normalno da mi skače kad doktorka ima oko trideset,duge noge i skoro uvek minić od dva prsta....I mrtvom bi skočio...

  Odgovori
 • KiM 

  Sve mi se dize i javlja na samu rec- lekar!O svim vrstama alergija da ne govorim!Ja ih izbegavam kao"kugu!"Jedino moram kod ocnog,usnog i zubara.Nekako taljigam sa njima,druge "ne!"Lecim se kada treba savetima "dr.Sulca,Brojsa"i travara.Tako da nemam za sada problema.Mene nece da seku i ugradjuju gvozdjariju i prave frankestajnom.Umro mi je poznanik koji je imao ugradjenu aparaturu u gr.kosu.Otisao je da mu zamene baterje,a lekar rekao da dodje za 3 dana,jer nije imao vremena za njega taj dan.On je umro posle dva dana.Zato ja lecim samu sebe i to za sada uspesno,zahvaljujuci Bogu.Groblja su prepuna"uspesno"izlecenih.MOJ SAVET RADI SVE UMERENO.POST JE PRIMARAN.JA POSTIM NA VODI DVA DANA U NEDELJI.SEKIRAM SE KADA MORAM I KOLIKO MORAM.PREPUSTAM SVE BOGU.ZA SADA USPESNO ESKIVIRAM LEKARE I BOLESTI.DOKLE?VOLJA BOZIJA.VERA U BOGA ME SNAZI.A TO DAJE ZDRAVLJE.TO VAM JE MOJ SAET.

  Odgovori
 • Pa 

  kome ne bi skočio pritisak kad zna šta ga čeka u raspalom zdravstvu...i sa zakazanim terminom je sve otišlo dođavola.

  Odgovori
 • titula 

  ne idem kod lekara! Kad god sam otišao, došao sam kući bolestan

  Odgovori
 • Sport Bili 

  Jesu li autori studije utvrdili po koliko meseci se čeka na običan specijalistički pregled? U prevodu onda kad ti je doktor zaista neophodan jedino rešenje su privatne klinike.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti