CG:Zbog "stoka neotesana" za SPC suspendovana savetnica

4

Prvoj savetnici u Ambasadi Crne Gore u Ankari, Mirni Nikčević, skraćen je mandat i ona je suspendovana do...

 • Surovo realan 

  U ozbiljnim drzavama zna se koje kvalitete trebas imati da bi radio u MSP. Raspadom SFRJ to su mesta koje popunjavaju rodbina politicara, zasluzni gradjani,kumovi i burazeri zasluzni za "samostalnost". Ovakav govor mrznje je zabrinjavajuci da ga je rekao naslednik Pavelica a ne neko ko je iz CG i pravoslavnog porekla. Volim te Crna Goro kao svoju majku, volim svoju bracu tamo kao i svuda na svetu i cekam da se vlast promeni i prestanu ovakve provokacije a nastavi se ljubav bratskog naroda.

  Odgovori
 • KiM 

  Pa savetnice da li je prepiska javna ili tajna,iso je jer nas nazivas stokom i kao ustase i nacisti palila bi crkve sa vernicima?To je za psihijatra.Da se vidi odakle takva sumanuta mrznja,prema svom marodu i crkvi?Mozda je presla u katolicanstvo,ili islam?Pa bi je razumela.Ovako ovo je cisto ludilo.Bog i kaznjava prvo udara na razum,pa na ostalo.Boze!Oprosti joj jer ne zna sta cini!Amin.

  Odgovori
 • Losmi 

  A sto je rekla da treba spaliti hram sa sve vernicima unutra? Jbt sta je zadesilo bivsu Jugu, kakve posasti su zaposele funkcije, 20 vekova se necemo oporaviti.

  Odgovori
 • oho 

  naravno diplomatski...🤣🤣🤣 da nije AV kriv🤔

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti