Sajam naoružanja: Čudo na četiri točka (VIDEO)

video 6

HMV Survivor je vozilo za brz i siguran prevoz do deset osoba

 • ZeKa 

  Kakva bre haubicka granata od 155 mm? Jel ste videli kakvu rupu ostavlja doticna, mozes pristojan ribnjak da napravis. Ovo vozilo je neprobojno za 7.62x39 sa 30 metra, na minu do 6 kg i na granatu koja padne 80 metra od njega. Za jedno terensko vozilo i to je dobro, ali ne preterujte.

  Odgovori
 • Noname 

  Bolji Despot

  Odgovori
 • Caki 

  Bijo sam vozac pri vojci sedam ipo godina.Vozio od Dajca,Pica,110,150,sve fapove,nemoj neko nekog da zaludjuje,on podnese minu?Jesu Hameri kao vrh?Pogledajte snimke na Yutube,sta se desava,pa tank nije siguran,zamlacujte nekog drugog,mozda udobnost u vozilu i da ima ima smisla,a sa ovim ostalim lazite novopecenog vojnika ministra Vulina,ja sedam ipo godina,on covek zavrsi za dve sedmice.

  Odgovori
 • tole 

  Ljudi , da prostite el vi imate predstavu šta je 155mm haubički projektil... Pa potopili bi krstaricu sa tim .... Primera radi kroz lazar fijuču zrna od ličnog naoružanja ... Zato ga i neproizvode jer ko da sedne u tu tepsiju ... Ove tojotice su vrhunska mobilna vozila i može svašta da se improvizuje na njih.. to je odlična finta da se dorade i da služe super..i bolje da sednu njih dvanaeatorica u tri nego 12 u ovaj sanduk i da ga sačeka baja sa ručnim bacačem i pokoka ih ko mačiće... Naoruzavajmo se proverenom tehnikom ..

  Odgovori
 • ... 

  Ni jedan moderni tenk ne moze da "prezivi" bilzak ili direktan pogodak haubice od 155mm a tek ovo vozilo.

  Odgovori
 • Teka 

  Gde se održava sajam i da li je dozvoljeno prisustvo običnim građanima?

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti