Lončar apeluje: Dajte krv!

8

Ministar zdravlja apeluje na građane da daju krv i tako nekome spasu život!

 • Trudovac 

  Nisam davalac krvi, jednom dosao, nesto nije bilo kako treba, rekose - ne moze, posle nisam ni isao. Imao sam nedavno tesku operaciju srca u velikoj bolnici u Bgd. (nije KCS), rodjci bili pripravni da, namenski, daju krv kad bolnica zatrazi ali nisu trazili, operacija prosla dobro, sada se osecam dobro. Hvala neznanim dobrovoljnim davaocima. PS. Moja supruga i roditelji su davali krv ali o tome me niko nije pitao u bolnici. Inace, u bolnici nikog nisam poznavao.

  Odgovori
 • provincijalac 

  ... nesto slabo vidjam vas iz nazadnjacke sekte da dajete dobrovoljno krv a od kada su vasi botovi poceli da dobijaju nase sendvice mi redovni davaoci smo se poceli osipati , pa jos nemogucnost da realizujemo zakonski stecene slobodne dane na osnovu dobrovoljnog davanja krvi nas je jos vise demoralisala i na kraju promena u nacinu skupljanja i cuvanja dobrovoljno date krvi u zadnjih par godina ozbiljno narusava nase poverenje da se krv ne prodaje negde dalje gde se dobro za nju placa i odakle se vi iz nazadnjacke sekte finansirate za lep i luksuzan zivot ...

  Odgovori
 • Budimir 

  Aha sve trčim...dao sam 50 puta krv a kako nemam overenu knjižicu odmah mi naplate pregled.Skupi vaše botove pa neka daju krv u zamenu za sendviče...Mrššš...

  Odgovori
 • Ne postujete humane ljude,prvenstveno...!!!

  Odgovori
 • torbicis 

  Gospodine ministre!!!Ja radim u zdravstvu i redovno dajem krv,poslednji put nisam dobio od ustanove u kojoj radim dva dana koja sleduju svakom davaocu jer "nema ko da im radi" Da se razumemo,ne dajem krv zbog ta dva dana ali cisto da znate sta se desava u severno backoj bolnici!!!!!!!!

  Odgovori
 • Milos 

  to ne mogu da ti uskrate, nije na njima da mogu da odluce o tome. Mogao si da ih tuzis. Naravno pod uslovom da si primljen za stalno, ako nisi mozes samo da cutis i trpis...i ides na mitinge naravno, ako neces otkaz.

 • Haha 

  Otišla krv preko grane svake godine po 60000...

  Odgovori
 • Risto 

  Daj prvo ti!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti