Budućnost su CELI ekrani, bez rupa, ali s kamerom ispod

photo 8

Misija je jednostavna - ubiti notch i zaobići komplikovane slajder mehanizme. Ipak, moraćemo da sačekamo još neko...

 • 8. Krug Pakla 

  Koji đavo nam je uopste trebao ovaj 18:9 format. Meni su mnogo ljepsi bili oni telefoni 16:9 formatom I sa onim ivicama.Užas...

  Odgovori
 • SLB bez P 

  Buducnost je sto bolja kamera za 99 posto korisnika.Svi zele da se pohvale sto boljim slikama na mrezi i svojim prijateljima.Nekih 30 posto dece igra igrice ali primat su kamere.Svi imaju dobar signal i kvalitetan zvuk pri razgovoru ostalo su sitnice mogu da kostaju i preko 500 eur u odnosu na standardan paket telefona ali ponavljam kamere su to sto ljudi zele a to mora da se plati.

  Odgovori
 • Miki 

  I baterija

 • Lux 

  Ludilo. Ali to je i dalje telefon cija osnovna svrha je obavljanje telefonskog razgovora. Al dovro uvek ima ovaca za sisanje kojima je bitno samo da imaju nesto najnovije i bacaju pare ne bi li se dokazivali nekome. Tako i telefoni postase statusni simbol. Svaka iole normalna osoba bi pre za te pare pre kupila ultra kvalitetan laptop, fotoaparat i prosecan telefon, naravno ako mu uopste bilo sta od toga treba.

  Odgovori
 • DD 

  Ma kakvi ekrani buducnost...buducnost je naša obnovljena planeta...buducnost je da se počisti svemirski otpad oko planete...da se sačuvaju neke na ivici izumrle vrste životinja...budućnost je da nijedno dete na ovoj planeti ne umire od gladi...budućnost su zdrave generacije...dobri ljudi...i još mnogo toga, a ne ova tehnologija koja je našu decu pretvorila u robote...da imaju mehaničke radnje ne razmišljajući i ne upotrebljavajući mozak.Dosta nam je više te tehnologije koja ide u pogrešnom smeru...!

  Odgovori
 • Djk 

  Meni kao prosečnom korisniku nije preterano bitno da bude bas cela prednja strana u ekranu. Iskreno ne vidim neki problem u tome da gornji deo telefona ima mali ram, pre svega kako bi mogli da se stave različiti senzori i bolji zvučnici. Jeste to budućnost, ali će ispod ekrana da stavljaju kamere lošijeg kvaliteta kako bi imali šta da unapređuju.

  Odgovori
 • Zarko 

  Budućnost nisu mobilni telefoni.

  Odgovori
 • DD 

  Baš tako.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti