Microsoft najavio Windows 1 (VIDEO)

9

Znamo da je retro “in“, ali ne znamo šta to sprema kompanija iz Redmonda…

 • Nemanja 

  Sve je bolje od Windows-a 10 najgoreg proizvoda u istoriji Microsoft kompanije

  Odgovori
 • Pazarac1 

  tačno, ljudi pričaju, a sedmica radi 100 svetlosnih godina ispred, bolje....

 • Tommy Gavin 

  Linux Mint - tata za ove!

  Odgovori
 • Ono 

  Da mi neko pričao da ću za MacOS tvrditi da je deset puta bolji od windows ne bi mu verovao! Ja sam zbog 8ice prešao na Mac i bez greske tvrdim da MacOS po svemu sije windows. Najveća mana je naravno cena koja je velika, ali sa druge strane kada ne živiš u Srbiji i nije neki problem.

  Odgovori
 • Dok Holidej 

  Koristim oba, odavno. MacOS, malo intuitivniji i sa mnogo više automatizovanih akcija. Windows, daleko veća paleta aplikacija. Ako su i jedan i drugi pažljivo konfigurisani, biće pesma za rad. I jednom i drugom smetaju retardirano napravljene aplikacije trećih strana. Tu svakakvog đubreta ima, čak i među “velikim” imenima.

 • ProlazNIK 

  Ja sma probao sam Mac-om i bio uporan, ali ne ide, naročito nekombatibilnost i manjak programa u poređenju sa windowsom. A što se Windowsa tiče njihov je svaki drugi operativni je dobar. Npr. Win 3.11 - ok, win95 - ne, 98 - ok, Milenium - propast, Sedmica - odlična, Osmica - ništa, Desetka super, a kome se kod nje ne sviđaju apdejti postoji verzija LTSC. Ona je namenjena aparatima koji non stop rade, pa je 'down' za update sveden na minimum.

 • Maglavi 

  Ni na šta. Prebacuju sve na Cloud, umrežavaju ceo svet, cepaju firme neverovatnim cenama Cloud usluga a ko ostane na običnim Softveri njemu udaraju česte promene verzija i strašno česte update dok ne pošizi i ne pređe na Cloud tj. Azure platformu. Iskreno, savršenom me baš briga šta će biti Windows 1 jer ništa dobro i napredno od Microsoft na polju operativni sistema neverovatno dugo nismo videli. Sve što se radi, radi se radi kanalisanja potrošača i generisanja tražnje za nečim što ljudima uopšte nije potrebno i značajno je sporije od zrelih tehnologija.

  Odgovori
 • Gagi990 

  nebi se bas slozio sa tobom, sto se tice da nista nismo videli novo pod Microsofta, jer Windows 10 je najbolji i najnapredniji Windows ikada. Sto se tice Clouda slazem se, Nadella ce upropastiti Microsoft kao sto je Cook Apple upropastio, nazalost.😁

 • Vaše ime 

  Stranger things, season 3.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 9

Povezano

Sve vesti