24 sata kasnije: Vojvodina rekla "NE" Markoviću!

5

Bio je najavljen dvogodišnji ugovor, ali...

 • Zan Pol 

  Ne zbog Markovica licno,nego zbog situacije,da se shvati,da se kvalitet,MORA KUPITI. Ovo sa Markovicem sam predvidio prije dan-dva,na ovom portalu. Sad ocekujem slicno i sa Djuricem,Vasiljevic me preduhigrio,a Dnurisic dokazao da ga Recko slabo trenirao,i da je samo arlaukao po medijima,i usput samarao igrace,misleci silom ih natjerati da budu bolji,a ne strucnim radom. Elem,jos rinja nada,da ce Robson ipak doci ili bar Petrovic. Alj trebaju fine pare. Svi ovi dosad su dosli za dobru platu,uglavnom. Sad treba i KUPITI,pored toga. Samo da ne bude neki novi Markovic! Je li onaj Gemovic jos sredjuje papire? Volio bih da ih ne sredi,pa da kupe,umjesto njega alternativu Maticu. Naprijed Vosa!!!

  Odgovori
 • Žeza 

  Ljudi pa dovedite više tog Robsona. Dolazi evo drugu godinu. NAPRED VOJVODINA!!!

  Odgovori
 • novosadista 

  Pa, kad bi imali sportskog direktora, kao što ga već godinama nemamo, možda bi taj Robson i stigao do Noveg Sada, je l'. Nikola, evo se već i navijači počeli sprdati s tobom, zato što si beskičmenjak. Ovakva "pojačanja" bi svako od njih mogao da dovede, zato ste i odlagali Skupštinu u nedogled?! Cilj opravdava sredstvo.

 • Cika kure 

  Robson je na putu za Novi Sad

  Odgovori
 • Boksa 

  jeste, jeste, samo je stao u Malim Radincima, tetka mu spremila domaceg paradajza da ponese na pripreme... I da se javi rodbini u Irigu..

Dodaj komentar Svi komentari 5

Povezano

Sve vesti