Patite od anksioznosti? Ovih 11 tehnika će vam pomoći!

4

Od anksioznosti pati oko 22 odsto žena i 15 odsto muškaraca, ako i vas muči ovaj problem, evo šta može da pomogne.

 • Cera 

  Ljudi,normalne su promene,pogotovo na poslu,ako imate problema idi te kod psihologa i dalje.

  Odgovori
 • @Piroc 

  Postoji vise tipova anksioznosti, to o cemu ti pricas sto se javlja dok pricas sa profesorom, nadredjenim i slicno je socijalna fobija..prvi komentar se vise odnosio na generalizovanu anksioznost gde napad moze da se desi bilo kad, cesto kad si sam, i bez nekog posebnog okidaca. Kako god, ni jedan tip anksioznosti nije ni malo smesan i ne obracaj paznju na ljude kojima je smesno. Obrati se psihijatru, a kasnije i psihologu, postoje nacini da se umanji socijalna fobija, bilo psihoterapijom ili medikamentnom terapijom ako je jaci oblik. Nema potrebe da patis.

  Odgovori
 • Ja 

  Isprobana tehnika koja je meni donekle pomogla. Povežite se sa jednom neutralnom osobom koju znate a ne viđate svaki dan. Ispričajte joj šta vas muči, neka vas samo sasluša. I u napadima je zovite, vidite se sa njom. Radi 100%!!!

  Odgovori
 • Piroc 

  kako da zoves u trenucima napada kad je to najcesce dok pricas sa nekim, profesorom, sefom, nadredjenim... Uzasan osecaj, ranije je srce kucalo kao ludo a vremenom se pogorsalo pa se i ruke tresu.. Ljudima je smesno ali jako los osecaj i u mom slucaju vec porodicna stvar da ne kazem nasledna

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti