KORISNI SAVETI:Šta kada vas OLUJA zadesi U INOSTRANSTVU

7

Vesti o olujama i poplavama su postale svakodnevica, pa evo nekoliko korisnih saveta šta uraditi ukoliko nas na...

 • Eeee 

  Prijatelju,ti se baš umorio na odmoru.S'obzirom na okolnosti,dobro si i prošao.Bolje da si letovao u onom akva parku u Jagodini :)

  Odgovori
 • Mislilac 

  Pre vise hiljada godina, ljudi nisu isli na odmor, ali su opet brinuli o svemu tome u prostoru gde su ziveli. Odlazili su samo u lov daleko od kuce i tada je bilo zrtava ali sa visim ciljevima. Danasnji odmori su cisto p.....nje bogatih, i mucenje siromašnih. Bolje odmorite kod kuće, u svojoj zemlji i na svom tlu, jer nije sve ni u moru, Grockoj, Maldivima i sl. Ima nesto i u srbiji

  Odgovori
 • Profesor srpskog jezika 

  Nije sve u Grockoj, nije...

 • Zoki Polupismeni 

  Drpi sta mozes pa..., tutanj

  Odgovori
 • Ostajte ovde 

  Izgleda,odmor više nije odmor,već avantura koja se može često tragično završiti.Od bahatih i neukih vozača po drumovima,od straha da uđeš u avion,jer je neki ekstremista dobio zadatak da razbuca i sebe i njega,od neuobičajeno čestih nesreća i na vodenim putevima...Ako čitav stigneš do mesta odmora,sklanjaš se od tornada,munja i gromova.Apokalipsa,pogotovo za one,koji celu godinu crnče ko robovi kod nekog gazde,i odvajaju od usta,da tih desetak dana sa porodicom odmore dušu...21 vek,budućnost nije uvek svetla !

  Odgovori
 • Nea Potidea I ASTRA travel 

  Ovako, mene zadesila oluja od pre neki dan. Bandere padale, drveće pocupano, grad plupao sve I svašta... Lično sam imao sreće i bez štete jer sam bio u smeštaju a auto iza drveta nekog. ASTRA Travel koja se hvali da je jedna od najboljih, prvo nas nije ni dočekala kada smo došli, sami smo se snalazili za ključeve i gde se smestiti. Drugo, desila se oluja... Ok... Vanredno stanje... Ok... Ali Astra travel ostavlja ceo svoj objekat nama da se snalazimo. Poplave u objektu, bez struje i vode 5 dana... Ni da pozovu.. Svi ostali su obezbedili agregat i vode u kanisterima. Kada je najavljena tužba... Eto ih sa ponudom da preostala 2 dana idem u neki smeštaj 100km dalje koji nije u kategoriji koju smo platili. Vidimo se sa sudu!

  Odgovori
 • Nea Potidea I ASTRA travel 

  Da dodam... Ko je prihvatio drugi smeštaj potpisao da nema prava da traži bilo kakvu nadoknadu... A pre toga nije ni video smeštaj u koji ide... Sramota...

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti