OPET: SUDAR na pružnom prelazu, više povređenih

6

Na pružnom prelazu između Velike Plane i Markovca danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređene tri...

 • Makarije Otac 

  Danas,pružni prelaz Veliki Crljani kod Stepojevca,jedan kolosek.Čekao sam 20 minuta da prodje voz i u medjevremenu je prošlo 100 vozila kao da nema rampe.Voz je prošao a rampa se i dalje ne podiže,posle četrdestominutnog čekanja ispred rampe izgubio sam strpljenje i prošao i ja.Neverovatno je da moraš da gubiš toliko vremena da bi prošao voz.

  Odgovori
 • Jovan 

  Vozaca drumskog vozila koji prodje znak STOP bez potpunog zaustavljanja vozila treba poslati na 20 godina robije i dozivotno mu zabraniti voznju. Taj znak ne postoji dzaba na svakom pruznom prelazu a i nije verovati rampama ako postoje. Pamet u glavu pa pre prelazka preko pruge pogledati i levo i desno i to dva puta a pre toga skroz zaustaviti vozilo.

  Odgovori
 • Dragan 

  Rampe su postavljene da blokiraju prelaz, a za njihovo nespuštanje ne može da se okrivi vozač, ljudi XXI vek je, aman!!

 • Krki9 

  Pre par dana u Leskovcu rampe podignute a voz prolazi. Imam i sliku. Ostavke nadleznih? Ma kakvi

  Odgovori
 • Mirko 

  PA sta ako imas sliku? Dali uopste znas, kakva je procedura ako nema branika, Ili su u kvaru? Svaki voz mora da se zaustavi ispred takvog prelaza, da svira pa da nastavi voznju dalje, kad se uveri da nema vozila. Jel treba voz da stoji mozda, ceo dan dok se vozaci nesmiluju, da ga propuste. Radio sam taj posao, I svasta sam dozivljavao I kada su motke spustene.

 • Soko94 

  takodje i u Rakovici. Imam snimak.

Dodaj komentar Svi komentari 6

Povezano

Sve vesti