Tražili ga Liverpul, Čelsi... Ode u 14. tim Španije!

3

Jedno od najvećih iznenađenja ovog prelaznog roka.

 • Sloven 

  Cudnih li transfera.Dovoditi neproverene igrace za 80,90,120 miliona,kao sto je bio slucaj sa Dembeleom i Feliksom,a ovakva zver od igraca kosta 25.

  Odgovori
 • Totalni Fudbal 

  DAKI_BD on je 25 miliona jer je u poslednjoj sezoni ugovora , Liveroul je za njega naudio 53-55 miliona ali igrač nije dogovorio uslove. Pričaš o godinama kao da lik ima 36 a ne 26 godina. I Nani i Kvarežma su trebali biti CR ali nisu dostigli ni polovinu svog potencijala. Svakako da je Feliks precenjen a tvoj omiljeni klub biće opet posmatrač trke za LŠ i La Ligu! Ajmo Betis !

 • DAKI_BD 

  Fekir ima 26, a Feliks 19 godina. Dembele je i po mom mišljenju pomalo nejasan, nebulozan, transfer i skroz nepotreban i preplaćen. Od Žoaa Feliksa se očekuje da bude novi KRonaldo, a i za sad fenomenalno igra. Od njega očekuju sigurno ili da im igra mnogo mnogo sezona ili da će ga prodati (pošto, kao što vidimo cijene igrača samo idu gore, do nekih nezamislivih suma) za mnogo veće pare nego za koje su ga doveli. Ja bih volio da uspije i da ostavi baš veliki trag u Atletiku, jer mi je to najmiliji španski tim. Sportski pozdrav

Dodaj komentar Svi komentari 3

Povezano

Sve vesti