"Uređujemo potez oko Skadarlije" (VIDEO)

video 4

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže da se polako sređuje čitav potez oko Skadarlije i da centar grada...

 • Beogradjanin iz kruga 2 

  Imamo li gradonacelnika?

  Odgovori
 • Ja 

  Tačno je da svi želimo da Beograd bude bolje mesto ta život ali ono što je bolje za Vesića nije i za građane Beograda. Nije nam potrebna preskupa šminka već funkcionalnost. Ivde ipak živimo mi a ne turusti. Njima je sve jedno ima li Beograd kanalizaciju ili ne... Npr...

  Odgovori
 • titula 

  nemojte stavljati po 10 ležećih na 500 metara, kao po gradu, nego kamere koje će biti efikasne u slučaju prekoračenja. Kazna po hitnom postupku 50 000 pa da vidiš kako će da idu polako! Pre neki dan su u mojoj ulici stavili 7 ležećih na 600 metara!!! Besmisleno! Predjem 3-4 polako, ostale ne mogu, prelećem!

  Odgovori
 • Dex 

  Odgovor se krije u imenu dobavljaca "lezecih policajaca". Ne moze samo da profitira dobavljac skart kaldrme iz Grcke i ostali ustaljeni partneri, moraju se uvek traziti novi "poslici". Novi 5. oktobar nece pasti tesko kad se na Karibe bezi punih dzepova. A nama sta ostane od grada, ukljucujuci i srednjevekovno kulturno nasledje, ostane. 35m duga ocuvana ulica iz rimskog perioda je razbijena zbog "Rajiceve" uprkos zakonu i zdravom razumu, sad malo razvaljuju kalemegdansku tvrdjavu, zasto ne bi i nase bubrege sa svim tim preprekama i rupama po putevima.

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti