Još jedan Partizanovac u FSS:Trener za mlađe kategorije

7 0

Nekadašnji član stručnog štaba Partizana i trener Teleoptika i čačanskog Borca, Igor Spasić novi je selektor...

 • FSS CELI CRNO BELI 

  Potpredsednik fss Savo Milošević,potpredsednik fss Nenad Bjeković novi član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora fss, član skupštine fss Tomislav Karadžić (dobio novi mandat do 2023 godine), Dragoljub Vukadinović, član IO fss Ivica Kralj, Mladen Krstajić, Ljubiša Ranković, Milan Obradović, Nemanja Jovšić, Ivan Ćurković, predsednik sudijske komisije Milan Karadžić, Zoran Petrović, Ljubinko Drulović, Zvonko Živković, Radmilo Ivančević, Momčilo Vukotić, Nenad Milovanović, Igor Spasić, Vladimir Vuletić, Ljubiša Tumbaković...

  Odgovori
 • Niko Bitan 

  Ovaj video nije P od Partizanovca.

  Odgovori
 • Igor 

  Pošten čovek koji ume da prepozna nepravdu i ne plaši se da kaže šta misli, kada je Borac pokraden od Partizanaa on je to i rekao.

  Odgovori
 • Marakana rođaci 

  Hahahahahahaha...Idemo...Osta li iko da radi u malom vojnom klubu ili svi odoše u FSS kod tate im Kokeze?

  Odgovori
 • Srki, Trpam vas since 2006 

  Partizanovac??? A hahaha tu vam fale " " na ovo Partizanovac. Pokazao se taj odavno. Nastavljaju se traljavi pokusaji da se zamaskira najveci kriminal koji je ikada vidjen u srpskom fudbalu. Znaju oni da sns zlo nece trajati doveka i da ce ih jednom neko upitati za zdravlje. Pa sa tim u vezi racunaju da kazu kako su sve Partizanovci bili u fss. Nece proci. Upravo ti "Partizanovci" ce prvi i odgovarati zajedno sa vama. Bjekovic i ostali.

  Odgovori
 • Damir 

  Ovaj se ponasa kao da je u opoziciji, nada se da ce tako opstati duze na vlasti, ne pusta ih da se uljuljkaju!!

 • Damir 

  Sve sto si rekao je istina, traljavi pokusaji da zamaskiraju činjenicno stanje a to je da se gura Zvezda i samo i najvise Zvezda!! BTW ja sam zvezdas ali ne volim nesto sto nije zasluzeno i kad nije prirodno!

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti