Predstavljamo EMUI 10 unapređenja za Android 10

video 13

Pogledajte šta sve novo donosi Huawei korisničko okruženje EMUI 10, koje je zasnovano na Android Q operativnom...

 • Maxi 

  Kad vidim ko sve čita mondo nekad me bude sramota

  Odgovori
 • Luka 

  Mate 10 pro?

  Odgovori
 • MS89 

  Jedva čekam tu vest ..ajd u zdravlje 🥰 Huawei 💪

  Odgovori
 • Stella 

  Ovo izgleda kao nekakav hibrid iOS-a i Samsung UI One. Očigledno da postoji disproporcionalnost kod Huawei-ja između odličnih specifikacija njihovih premium uređaja i onog što nudi njihov UI. Bilo kako bilo, velika šteta je što je ova kompanija postala predmet političke igre, jer bi do sada verovatno bili najprodavaniji.

  Odgovori
 • Miki 

  Šta je ovo? Izgleda isto kao One UI kod mene.

  Odgovori
 • NeckoPerecko 

  Pa isto, kad koriste android, onaj njihov ci mu jong sistem, vec otisao u zaborav, isto kao i symbian i windows i ostale gluposti id softvera. Zna se sta je najbolje i Hudzavej ce dati sve da moze da koristi android, pa makar i sakati.

 • Evidentno 

  Velika očekivanja kao i za ios13 ali na zalost nista, perjanica i jednih i drugih dark mode... OneUI iako spor (fali mu malo fluidnosti) miljama ispred

  Odgovori
 • Sami 

  What is EMUI?

  Odgovori
 • NeckoPerecko 

  Sta bi? A njihov najbolji softver na svetu? Bolji od iOS-a, brzi od Androida, neki Kripto softver ocigledno 😂😂😂. Jos nije ni izasao, a vec otisao u zaborav. Mnogo brz softver, toliko brz da ga niste ni spazili na telefonu od brzine, proleteo samo. Sad ce Android bolje da vam radi hahahaha

  Odgovori
 • Gagi990 

  😂😂😂Da se sagnu i poljube? Amerika samo ima dva sistema, sto uskoro se mjenja, Rusija koristi Sailfish, Kina ce preci kad tad na ovaj. Po cemu je Amerika dominantna? Vojno Rusija ih dere u svemu vec 5 godina, tehnološki Kina je miljama ispred. Kada sam bio u Hong Kongu druze aerodrom je kao pola grada, ulazis sat vremena, kada sletis vodi te robot do izlaza. Kina je tehnološki miljama ispred Amerike. Auto industrija EU dominira i Japan, tako da o cemu pricamo? Kao sto vidis ni zabrana Amerike za Huawei nije uspela da je EU zabrani, tako da i politici uticaj Amerike pada iz dana i dan.

 • NeckoPerecko 

  Hahahahahaha evo ga Srbenda, Rusofil i Kinezofil. Decko, i tvoji Rusi i tvoji Kinezi mogu da se sagnu i poljube patiku Amerima. A ti i dalje veruj da su oni svetska cuda. Samo za zatucanog Srbina je to tako.

 • NeckoPerecko 

  Evo ga strucnjak iz Srbije. Osecam da je sam sebi pluseve lupao, kao sto ovde lupa sa recima. Decko, Android je No.1 ne postoji Shu mi, Cu Jong i ostali vase Kinesko smece. Nije te srsmora da koristis Hudzavei caj mung telefon? To je isto kao sto je Skodilak auto. Samo u Srbiji, Huawei telefon i Skoda automobil. Uzas.

 • Gagi990 

  da imas mozga znao bih da je samo bitno naci dobar tajming kada da se lansira. Predstaviti su TV sa time OS, kao sto i Samsung ima Tizen a LG Web OS sisteme za tv. Bitno je razvijati sistem i lansirati kada bude vreme, trenutno nije vreme, ali ako dodje do toga da SAD zabrani Huaweiu da koristi Android. To ce uticati i na druge, jer ce svi traziti neku alternativu, jer ako se desi Huaweiu, moze se desiti bilo kome. A Huawei nije Nokia, pa da veruje amerima i drugim partnerima vec samo sebi. Hitler je dobro realno jednu misao, zasto ce nama neko pomoci ako mi sami sebi necemo. Kina je postala centar sveta u tehnologiji, sto je nekada bio Japan.

Dodaj komentar Svi komentari 13

Povezano

Sve vesti