BRUKA: "Ko se ne rodi kao Amerikanac, nema pravo na to"

11

Direktor američke federalne Službe za državljanstvo i useljavanje Ken Kučineli naveliko se obrukao danas, valjda...

 • Alkuni 890 

  Mislim tako treba to treba zakonski uvesti svuda sirom sveta ko nije rodjen u okvirno medjunarodnim granicama priznate zemlje ne moze biti 100% njen drzavljanim on moze ziveti i raditi u njoj ali nikada imati ista prava na primer nikada ne moze se baviti politikom biti politicar ili bilo sta vezano u vojsci sem obicnog vojnika ....itd kao neko ko je rodjen na njenom tlu tako bi trebalo biti i svet bi bio lepse mesto za zivot .

  Odgovori
 • Алекса 

  Ништа спорно. Америка има право да затвори врата другима, као што сваки човек има право да одлучи да ли ће примити неког у свој дом или не. Доста више са тим хуманистичким идеологијама.

  Odgovori
 • Luka.21 

  Neka hvala, evropa je u zadnjih 20ak godina presisala ameriku ihahaj... cak i amerikanci se sad iseljavaju u evropu, kanadu, australiju...

  Odgovori
 • Neko 

  zato je ta istaEvropa krvarila u dva sv rata dok USA na svojoj teritoriji je imala samo gradjanski i to jakoo davno. U toj istoj Evropi se rodio zaziveo i skoro 20 godina vladao fasizam. Francuska, Nemacka su izrazito nacionalne drzave koje na prvo mesto stavljaju prvo svoje drzavljane pa potom druge . Ranije radnici u Nemackoj nisu bili isto placeni za isti posao ako su bili na privremenom radu u Nemackoj ( sad ne znam kako je odavno nisam tamo). Ove nove migrante i islamizaciju Evrope bez ispaljenog metka ne zelim ni da komentarisem. Bilo kako bilo 🇺🇸 i ovakva kakva je tj. Trenutno nikakva je mnoogo bolja od Evrope u pogledu prihvatanja novih LEGALNIH imigranata. Nelegalni imigranti su i izazvali ovakve radikalne poteze u USA je vise ne mogu da izdrze toliki nalet latinosa kojih ovde ima pretpostavlja se nelegalnih oko 11 miliona

 • Вуја 

  indijanci se slazu sa njime 1000%

  Odgovori
 • Mile zidar 

  Kučinelli a odakle ti je deda, pradeda kako su oni postali amerikanci a nisu rođeni u SAD-u?

  Odgovori
 • Ika 

  Ni ti amerikanci ne znaju ko su i odakle su.Svi bi da budu neki amerikanci. I arapi i crnci i kinezi koliko ih tamo ima, pih.

  Odgovori
 • Komunista 

  LOL, ni da mi plate ne bih zeleo😑😑

  Odgovori
 • Serhio 

  Nek pojasni pojam Amerikanca? Jel amer kao sljam iz evrope, eng,fra. il holandije?

  Odgovori
 • Neko 

  ako smatras sljamom Nikolu Teslu, Mihaila Pupina i jos ko zna koliko ucenih ljudi iz Evrope onda ok. Taj sljam su i tvoji sunarodnici kojih ovde u USA ima pa bar 350000 samo u Chicagu u taj sljam sto navodis se ubrajam i ja koji zivim ovde. Mene je Srpski sljam od politicara doterao dovde kao i mnoge druge ali su prvo ti isti sljamovi opljackali sve ono sto su moji i tvoji roditelji stvarali. Mnogi od nas su nasli ovde spas zivota i formirali porodice sto u Srbiji od tih istih gore navedenih nismo mogli. Pogresno kanalises svoju frustraciju, za sve ruzno sto nam se desavalo prvo je krivi nas sljam pa onda i ovaj drugi.

 • Foka Mona 

  👂👌

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 11

Povezano

Sve vesti