OI: Srpski strelci očekuju medalje

6

Selektor streljačke reprezentacije Srbije Goran Maksimović rekao je da takmičarima na Olimpijskim igrama treba malo...

 • wishmaster 

  Pa onaj ko se kvalifikovao ne moze da ide (zbog olimpijskih pravila). Stoga, zasto ne bi dali normu Jasni? O tome je vec pricano i pisano, ali glupe ljude mrzi da citaju i razmisljaju. U jednoj disciplini mogu samo dva strelca - u konkurenciji Zlatica i Mikeca otpao je Grgic kao najslabiji i to je to. Upraznjeno mesto, da ne bi propalo, dodeljeno je Jasni Sekaric i to sasvim legalno. Da li je moralno prema Grgicu, to je drugo pitanje, ali svakako ne treba pljuvati Jasnu.

  Odgovori
 • Spirovski 

  Na Olimpiske igre treba da ide onaj ko se kvalifikovo a ne onaj ko se svidja Olimpiskom komitetu. Sta jer treba da ide na 10 olimpijada , netreba. Nece uyeti nista na ovoj Olimpijadi i to je svima jasno, nego ce posle ovih da ima vecu sportsku penyiju. Mila je sto je bila, ali ovo jew sramota, pusatite bre mlade sportiste da disu i da rade

  Odgovori
 • wishmaster 

  Velika je sramota i ponoviču SRAMOTA da ljudi kao što je ovaj Spirovski pljuju po takvoj veličini kakva je Jasna Šekarić. Ko si bre ti da bilo kome govoriš da je sramota što Jasna ide na OI? Ako iko treba da ide na OI to je Jasna Šekarić!!!

  Odgovori
 • Spirovski 

  ...Velika je sramota i ponovicu opet SRAMOTA je sto je Sekaricka tu, sramota, nije se kvalifikovala i to je to ... DIVAC, DIVAC... Sta ti bi ????

  Odgovori
 • Vasa 

  Samo napred!!!

  Odgovori
 • Milos 

  Od svih se nadamo medaljama! Ali Jasna msm da je dala sebi tezak zadatak, jer ona mora da osvoji medalju jer i sama zna kako je otisla na OI!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6
Sve vesti