Rusi cenzurišu "Simpsonove"

5

Ruska televizijska stanica "2x2" obavezuje se da cenzuriše američke crtane filmove, među kojima je i poznata...

 • Odgovornost prema deci 

  pedja Ko može da presuđuje šta je lažno? Cenzura treba da postoji i u državi i u porodici. Ko iskreno brine, odvojiće vaspitno naopako od zdravog, i zabranjeno voće zabranjuje dobar roditelj, dok loš nalazi izgovor. Treba li njihovi programi da oslabe?

  Odgovori
 • pedja 

  @Odgovornost prema deci, a zasto moras da tako lazno moralises, ne znam koliko godina imas,ali ne verujem da simpsonove nisi gledao. A takodje nije do drzave da nadgleda sta deca smeju da gledaju, vec do roditelja. I pored ovoga dete ce naci nacin da gleda simpsonove i south park, ipak zabranjeno voce je najsladje,a i to nisu deciji crtaci. Nisam zagovornik zavera,ali ovo je vise zbog americke produkcije,a ne zbog naselja, jer lepo kaze da ce ruske serije da budu normalno emitovane, ovo je nacin da se ojacaju njihovi programi.

  Odgovori
 • Odgovornost prema deci 

  Pravilno. Ovako se vodi briga o duhovnom zdravlju dece. Kod nas su prolazili i crtaći koji očigledno služe ''idiotizaciji'' dece, kao i oni u kojima se kod dece podstiču srdačni, familijarni odnosi sa realno nepostojećim ''demonskim'' spodobama sa rogovima, ili sa dve glave i tome slično.

  Odgovori
 • el barto 

  u sovjetskoj rusiji mnoge stvari su protiv tebe ....

  Odgovori
 • Stanimir Branimir 

  Simpsonovi i South Park ni nisu crtaći namenjeni deci, čak nisu razumljivi ni nekim odraslim ljudima pošto se dotiču raznih društvenih problema na satiričan način.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5
Sve vesti