Izrael: Venčanje Romea i Julije uz puno policije

video 12

Izraelska policija morala je da blokira 200 demonstranata koji su protestovali protiv venčanja Jevrejke Maral Malke...

 • Pravda 

  Za gospodina M. U velikoj si zabludi verujuci propagandama koje plasiraju jevreji i drugi im slicni. Deca znaju da su im Amerika i nato bili podrska uvek pa i sada. Nikada oni ne bi pobedili Egipat i Siriju da ameri nisu mucki unistili glavno naoruzanje Arapima medju tim i avijaciju a jevreje maximalno naoruzali pa onda kao i danas lako im je da ubijaju ne zasticene. Za mesec dana su ubili 2000 nevinih ljudi. Pa da su zivotinje covek sa imalo savesti bi se zapitao sta je to. To je pokolj. To monstrumi rade. Nemam reci za tvoje misljenje.

  Odgovori
 • wabafet 

  Kad je vec mijenjala vjeru mogla je i ljepseg da nadje. Ljepsa je od njega jedno 10X.

  Odgovori
 • zoran 

  Kod muslimana nije nikakav prekrsaj ozeniti djevojku druge vjere jer ona,da bi se udala,mora preci u islam i tako se povecava njihov broj a samim tim i djeca iz tog braka su cisti muslimani. Ali,da se muslimanka uda za nekog je tako veliki prekrsaj ili kako oni kazu "haram" jer ona na taj nacin prosiruje drugu rasu i vjeru koja nije muslimanska jer ce radjati djecu druge vjere a zna se da je cilj islama da se prosiri i zavlada cijelim svijetom.

  Odgovori
 • skroz realan 

  Kome u prtljagu nadju Bibliju u Saudijskoj Arabiji, taj ide u zatvor, kakva crna udaja muslimanke za hrišćanina!?

 • franciska 

  100% se slažem sa tobom Kraljevčanin!!!!

  Odgovori
 • Kraljevčanin 

  Mene više zabrinjavaju naše srpkinje. Učestala je pojava da se udaju za muslimane, OBAVEZNO promene veru. Pre neki dan sam pročitao vest da je to uradio i jedan mladić. Tek to je opasno zabrinjavajuće!

  Odgovori
 • zoran bl 

  Kod muslimana djevojka mora preci u islam da bi se udala za muslimana. A jevreji su po meni najveci homofobisti od svih drugih naroda.

 • brm 

  Jevreje generalno niko nije voleo vekovima, zato što su, kao što je već neko prokomentarisao i rasisti i najveći mogući nacionalisti koji postoje. Svaki narod pomali misli da je bogom dan, ali oni prednjače u tome. Dešavanja iz drugog svetskog rata su im dala povoda da se dodatno osile, pa je sada skoro svetogrđe reći nešto protiv njih i odmah si nacista ili šta već.

  Odgovori
 • asssssssssdseedvfv 

  Palestini su im teroristi, Njemci fasisti, a sto su onda Izraelci?????

  Odgovori
 • DEKI-NS 

  To je druga stvar porijeklo naroda i postoji nauka koja se bavi time,i nije pobijedila ljubav jer je mlada MORALA da prijeđe u islam,ako su hteli fer plej onda je dovoljno bilo građansko venčanje.

  Odgovori
 • Name 

  Иако многи не знају и мисле да су јеверји белци, они то нису и они су гори расисти од многих других расиста по свету, а и шовинисти по количини мржње коју показују према арапима првенствено а онда по осталима. А, ово то и говори, ова вест

  Odgovori
 • Ne laži, da se ovo kojim slučajem dešava u nekoj od susednih zemlja u kojoj je većinsko muslimansko stanovništvo i da muslimanka prelazi u judaizam svadbe ne bi ni bilo. Ovde se radi o protestu ortodoksnih Jevreja, Izraelci su mnogo liberalniji od svojih komšija, a istina je da ne vole Arape jer čim su tu došli (a bilo je i onih koji su tu živeli i ranije) Arapi su im objavili rat, i molim te ne pričaj o okupaciji to je teritorija koja je bila pod britanskom upravom koja je data Jevrejima, Arapi su ih napali Jevreji pobedili i osvojili još teritorija. Možda bi ti neko i poverovao da ne zna kako muslimani prisiljavaju druge da pređu u islam i kako se ponašaju i danas progone ljude druge vere. Izrael ne progoni, već odgovara na napade. U Izraelu živi dosta Arapskog stanovništva, a šta se dešava u Egiptu, Siriji, Libiji... Islamske zemlje danas progone hrišćane i to je velika sramota za svet da ne može da spreči takve progone.

Dodaj komentar Svi komentari 12

Povezano

Sve vesti