ANKETA: Kako će UEFA presuditi?

8

Disciplinski organi UEFA u četvrtak bi trebalo da donesu odluku u vezi sa prekinutom utakmicom Srbija - Albanija?...

 • Mitesha 

  Ja ocekujem svasta,najmanje pravednu presudu!!Setite se samo Partizana i UEFA kupi.....Najrealnije bi bilo da utakmica bude registrovana 3:0 za nas (ovi nisu hteli da je nastave) i blaga kazna za nas zbog par MALIH incidenata od strane publike....Kakva nova utakmica,to ne dolazi u obzir!!Ako ishod ne bude bio slican ovome jednostavno bi istupio iz takmicenja!!Dokle vise da svi ostre ..... na nama?!?!Englezi,Turci,Hrvati prave haos gde god se pojave pa ja ne videh kaznu strasniju od od par desetina hiljada eura...

  Odgovori
 • N-P 

  kad bi to moglo tako prosto ... Bice ceo spisak kazni ... i nama i njima, pijedinacne ... a, odigravanje nove je najrealnije kao i sledeca bez publike ... Ocekujem da nas osure sledecu bez publike + pare to nam ne gine na zalost !

  Odgovori
 • nikola 

  Incident je bio pod kontrolom dok oni nisu napali nase igrace,posle toga sve sto se desavalo je manje vise normalno pod tim uslovima,tako da ocekujem da se oni drasticno kazne a mi bez publike par tekmi...

  Odgovori
 • DAndjus 

  Da bi presudili u nasu korist mi moramo nesumnjivo da dokazemo da je krivica samo na Albanskoj strani a mi to jos nismo ucinili. Znaci vise se ne zna ni ko je pustio dron, ni odakle, razne oprecne izjave zvanicnika. Ja se nadam da ce presuditi u nasu korist ali je malo verovatno. Realan ishod - Novcana kazna za oba saveza plus utakmica na neutralnom terenu. Mada bi i to predstavljalo njihovu pobedu s obzirom da bi se druga utakmica tamo igrala. Dajte politicari probudite se iz letargije, agitujte, dokazite da su oni krivci pa da ih odrape.

  Odgovori
 • Nemanja 

  1. 3 0 za Srbiju jer je delegat procijenio da ima uslova za igru, a Albanci nisu izašli. 2. Sledeće utakmice Srbija igra pred praznim tribinama, jer nije u stanju da organizuje utakmice. Navijači ulaze u teren često zadnjih godina. 3. Kažnjavanje Albanije zbog miješanja politike u sport.

  Odgovori
 • Severni kop 

  Bice Uefa pravedna i na nasoj strani, po prvi put... ZIVELA SRBIJA!!!

  Odgovori
 • The Boss 

  Kaznice obe ekipe. Pa ne moze se utrcavanje na teren od strane navijaca i napad na fudbalere Albanije ignorisati, kao ni provociranje od strane Albanaca i nasrtanje na Mitrovica. Mi bismo svi voleli da kazne Albance izbacivanjem, ali budimo malo realni. Upad i napad na fudbalere od strane navijaca UEFA nece da ignorise.

 • Nislija 

  I ja bih voleo.Samo da nisu utrcali navijaci na teren UEFA bi iste veceri proglasila 3:0 za Srbiju a ovako neka nam je Bog upomoc.Zivela Srbija.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Povezano

Sve vesti