Pa, da vas "hipnotišemo"

4

Sve što ste ikada želeli da znate o hipnozi saznajte od stručnjaka Aleksandra Jankovića.

 • deki 

  Hahaha, Aleksandar je veliki prevarant gde ga iskljucivo zanimaju pare. On svakom prica da morada dodje 4 ili 5 puta da bi mogao od svakog da uzme 200 evra. Verujte mi prodaje maglu. Ja sam razocaran. Aleksandar nikog ne odbija, on moze svakom da pomogne, to je samo fora da bj uzeo pare. Meni nije hteo da vrati pare. Ja se spremam da ga prijavim u policiju.to je isto kao baba Vanga i vidovita Zorka... Aleksandre vratices mi pare...

  Odgovori
 • perinho 

  Deluje da je kul,samo kosta dosta,zavisi u stvari koji problem imamo,vredi para ako se otkloni,a svako od nas ima neku losu naviku koju bi voleo da izbaci. Voleo bih da probam :)

  Odgovori
 • Djurovic Milena 

  Pa ti na koje ciljas mogu da te hipnotisu, a da ti i ne znas. Danas se to mnogo koristi u marketingu, jer ono sto izaziva hipnozu je usmerena paznja, fokusiran pogled i jake boje (ko je rekao tv program). Jedini nacin da se odbranis nije da izbegavas, nego da naucis kako to deluje. Hipnoza nije nista spektakularno, mi u nju ulazimo i iz nje izlazimo hiljade puta na dan. Svaki put kada se zamislis ili gledas film ti si u hipnozi. Svi mi imamo milione programa u podsvesti, sto iz detinjstva, sto kasnijih navika. Hipnoza je najbrzi nacin da se te navike preokrenu iz nezeljenih u pozitivne. Manje efikasan nacin su afirmacije, a najsporiji nacin je cista snaga volje. Za one koji ne mogu voljno da se odreknu neke navike hipnoza moze da bude lek. Osim toga moze da leci mnoge psihicke poremecaje, strahove, fobije, ali cak i neke bolesti koje su nastale psihosomatskim putem (najverovatnije sve tako nastaju).

 • Antiglobalista 

  Ma bitno je da ti voliš, hipnotisaće te i besplatno, samo se ti prepusti satanizmu, naplatiće ti Veliki brat na drugi naćin.

Dodaj komentar Svi komentari 4

Povezano

Sve vesti