Lepota košarke: Sećate li se Šrederovih bacanja?

7

E, pa selektor Španije ih nije zaboravio. I u tome jeste sva čar košarke i velikih takmičenja. Španci su bili na koš...

 • mister no 

  Po mom misljenju bilo kojoj prosecnoj ekipi dajte Pau Gasola i postace sampion Evrope, ovo prvenstvo je bilo Gasol vs Evropa. Mada bi ga ja podvrgnuo dodatnom doping testu, jer covek ima najvecu minutazu na prvenstvu sa svojih 35 godina a iz utakmice u utakmicu je bio u sve boljoj formi, a ako nije dopingovan onda ga treba proveriti da li je on uopste covek!

  Odgovori
 • Detlepf Shrempf 

  Na stranu Gasol i Španci, meni je najjači utisak prvenstva da Denda prenosi 50 godina košarku, a nema blage veze o istoj. E to je fenomen.

  Odgovori
 • Saki 

  Da si pogledao jednu utakmicu na rtrs-u pravio bi Dendu od blata.RTS su blokirali u Republici Srpskoj pa su se utakmice mirale gledati na RTRS. :-)

 • Ivan 

  Vise sam voleo da nam se desi bar neki poraz u grupi kao njima. Spanci su ih imali cak dva. Mi nismo imali taj test zrelosti, da se skupimo i podignemo posle poraza, nego nam je to doslo u najbitnijoj utakmici na prventsvu, pa smo posle tog poraza po obicaju pali i fizicki i psihicki. Dokaz koliko je prvenstvno bilo jako je to da smo bili na jedan posed od finala, a na kraju smo zavrsili cetvrti, a spanci koji su vec u grupi bili na pola kosa od ispadanja osvojise titulu.

  Odgovori
 • realno 

  s' obzirom da je sudija poklonio ta slobodna bacanja, i jo? odlu?io da ne svira o?igledan faul nad Srederom na centru kada bi ?utirao samo dva bilo bi nepravedno da je ?panija i izgubila. ostala analiza Skariola je sasvim realna i potpuna...

  Odgovori
 • realno 

  ne, ako se ti dobro sećaš, faul na šutu za tri je bio sa leđa. Faul na sredini je čist bez ikakve dileme...

 • MonteCristo 

  zaboravljas da je sudija svirao taj faul na sredini terena nad Srederom bila bi nesportska,jer je faul bio s' ledja,(nije ovo ragbi),tako da bi opet bilo isto...

Dodaj komentar Svi komentari 7

Povezano

Sve vesti