Deset najluđih rijalitija (VIDEO)

video 9

Pogledajte rijalitije u kojima su učesnici sve vreme goli, imaju seks ili moraju goli u javnost - po pravilima šoua!

 • asdggs 

  Pa 100x bolje to, makar znas sta da ocekujes i gledas sam/sama. A farmu/parove ne smes da pustis dok si sa porodicom jer nikad ne znas ko ce na koga naskociti, kome ce ispasti ( . Y . ) itd.

  Odgovori
 • v1adimir 

  Jesi okrenuo nekad farmu/parove, ko moze to (uopste) da gleda... Jedino, eventualno, mi je ranije bilo zanimljivo - ono, kada rade i zive zajedno; pa, posle neki challenge: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Challenge:_Battle_of_the_Seasons ... Kao, recimo, Survivor - a *nije* Survivor; nego su klinci, koji se zezaju (pa se zezamo sa njima) - a, ne -neki- matori konji, za novac, heh. xD *ovi sto se prcaju po TV-u, zamisli da smo mi odrastali uz to (kao danas deca, tragicno); ne znam, ja se secam da sam gledao Belamija i svasta drugo -super- na televiziji (kada su mi moji "dozvoljavali" da upalim)

 • Maja 

  Obicna prodaja tela zarad bogatstva i para!Prava sramota,nemam komentara!

  Odgovori
 • @Maja 

  Tek poslednji tip programa sami sebe demantovali XD

 • Vudu Vudi 

  Ovaj holandski rijaliti nije loš, video sam neke inserte na YouTube.

  Odgovori
 • jasim 

  Jedan od rialitija bio i na prvoj "sami u tami"

  Odgovori
 • Bole 

  Otišao svet u...

  Odgovori
 • oujee 

  Ocigledno je da prolazimo kroz period kada javno istrazujemo ljudsko telo, pokazujemo ga svima i ponosimo se njime jer je do sada to bilo Tabu.. Sto je lepo.. To je sada zanimljivo jer ljudi mnogo obracaju paznje na golotinju svejedno da li je podrzavaju ili ne.. Postoje muslimani koji smatraju da je ogormna sramota da zensko pokaze kosu, gole listove(a tek butine), pa cak i gole podlaktice.. Slozicemo se da je to preterano i po malo retardirano, da ne kazem zaostalo.. Tako bi mi koji se unapred gadimo ovih stvari trebalo da razumemo da cemo za 30 godina smatrati da smo danas bili zaostali i da nemamo cega da se stidimo.. E sad, ovo jeste preterana i nepotrebna golotinja ali, potsecam, to je samo zato sto nam je i dalje tako nepotrebno zanimljiva, svejedno da li je podrzavamo ili ne i zbog toga donosi pare.. Sve govori kada vidis komentar nekog ko klikne na vest i kaze da se gadi od ovakvih stvari, a pritom nije spreman da ucini nesto povodom toga.. To govori koliko je potsvesno ljudima interesantno.. Zato prihvatite svoje intimne delove kao svoj kaziprst, i brinite se redovno o njima, svaki dan, ali ne pokazujte se pred svima jer je nepotrebno.. Aktuelno je samo zato sto je Tabu..

  Odgovori
 • Lucchese 

  Da....samo sto ne idu na televizijama sa nacionalnim frekvencijama nego nek plate budale sto hoce da gledaju

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 9
Sve vesti