Ruka u prirodnom položaju? Ali, za odbojkaša

photo 6

Džerom Boateng skrivio je penal posle kojeg je Italija izjednačila protiv Nemačke u četvrtfinalu Eura 2016. Za...

 • Milos 

  Kako amaterski od Boe!

  Odgovori
 • jao 

  bre koliko me ta njegova ruka iznervirala,da nije bilo penala,sig sam da Italija gol ne bi dala,znaci trb je samo izdrzati nekih 15-ak min i sve bi vec tada bilo gotovo... Jao Boateng,na muke si nas stavio i da sa strahom gledamo penal seriju,koju srecom dobiste.

  Odgovori
 • neko ko (ne) zna 

  I za Acu. Zamolio bih nekoga, bilo koga na Rts-u, da mu kaže da se ne govori zaustavno vreme (jer to nije ispravno, a tako nešto i ne postoji), nego nadoknada vremena!!!

  Odgovori
 • Dacif 

  Ali Aca je genije. Juce kaze kako Kurtoa konkurise za najboljeg golmana turnira nakon njegove dobre odbrane. Do kraja meca prima tri gola i nista da odbrani ne moze. Veceras kaze da Boateng konkurise za najboljeg igraca turnira a posle minut ovaj penal pravi. Hahahah

  Odgovori
 • Sima 

  I ne samo to... Sinoć je izjavio kako UEFA nije dozvolila minut ćutanja zbog terorističkog napada u Istanbulu, što nije tačno, jer je na početku prve utakmice četvrtfinala upravo održan minut ćutanja. Pa da će turski sudija Čakir biti glavni kandidat za finale pored Ricolija, a odmah potom je lik poslat kući zbog lošeg suđenja.Onda brojni lapsusi, subjektivne ocene i pretpostavke i teatralne najave susreta, sa kao nekim važnim izdvojenim karakteristikama zemlje učesnice (za Nemačku broj stanovnika, a Florens Najtingejl je povezao sa Švajcarskom) itd. Ovo za Kurtou je bilo čisto nagađanje, ne oficijelni izbor UEFE. A šta tek reći o njegovom kolegi Krivokapiću koji tokom dva susreta Portugalije opsesivno kritikuje Ronalda, stalno ističući kako je nula od igrača... Tužno i sramotno od javnog servisa. Kovinjala neću ni da pominjem. Po meni, najbolje se tu pokazao Nemanja Matić, ali su njega brzo eliminisali, da ne kvari prosek.

 • poruka 

  Za Acu Informaciju

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6